Φωτεινή Ψυχίδου: Απαντάει στον Λιάγκα και τα χώνει στο Σαμπάνη

17.15

Η Φωτεινή Ψυχίδου είναι μια μοναδική περίπτωση αφού μας κάνει να συμφωνούμε και να διαφωνούμε ταυτόχρονα για όσα λέει στο Φ&Μ Live.

Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει γίνει το πρόσωπο του διημέρου. Μια ανάρτηση της στο Facebook έκανε τους πάντες να ασχολούνται μαζί της και έδωσε μια καλή ευκαιρία στην ψυχαγωγική τηλεόραση να δώσει το δικό της σόου στο τηλεοπτικό πεδίο. Άλλος με δίκαια, άλλος με άδικα σχόλια. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό το πανηγύρι.

Στην ανάρτηση της η Φωτεινή Ψυχίδου μιλούσε για τον δηθενισμό του έντεχνου τραγουδιού και μεταξύ άλλων έλεγε ότι δε γίνεται ο Μπάμπης Στόκας να τραγουδάει Σαμπάνη, όταν έχει πει Μάνο Ελευθερίου και Άλκη Αλκαίο. Αυτό ήταν αρκετό για να μιλήσει στην εκπομπή Αποκαλυπτικά του Μένιου Φουρθιώτη, όπου είπε ότι ο καλλιτέχνης ήταν καναπεδάκιας και δεν άντεχε άλλο την ζωή σπιτόγατου.

Ο Λιάγκας σχολίασε τα λεγόμενα της χαρακτηρίζοντας θλιβερό το ότι βγήκε και είπε δημόσια αυτά τα πράγματα. Και είχε δίκιο σε αυτό, δεδομένου ότι η άλλη πλευρά, ο Στόκας δηλαδή, παρέμεινε σιωπηλός και διακριτικός απέναντι της.

Η Φωτεινή Ψυχίδου βρέθηκε στο Φ&Μ Live και εξήγησε την οπτική της, απαντώντας στον Λιάγκα, αλλά κυρίως στηλιτεύοντας τον Σαμπάνη. «Θα ήταν άδικο να βάλω όλους στην πυρά, και να αφήσω απ΄έξω τον Μπάμπη που κάνει στίχους-μουσική Σαμπάνη. Δεν είναι κακό, αλλά όχι καλό για μένα που είμαι προστατευτική στον Μπάμπη και κρίνω ότι μετά από ποιητές, τον Μάνο Ελευθερίου και τον Άλκη Αλκαίο είναι λάθος να τραγουδήσει Σαμπάνη, γιατί γνώμη μου είναι ότι εκτελεί Αγγελάκα και Ιωαννίδη εξ επαφής και με καλάσνικοφ. Θεωρώ ότι ο Μπάμπης εντυπωσιάστηκε από αυτό και πήγε να τον επιβραβεύσει».

Σε αυτό το κομμάτι δεν θα μπορούσαμε να μη συμφωνήσουμε με τα όσα λέει και αν σας φαίνεται τραβηγμένο, αρκεί να πάτε να ακούσετε το Σαμπάνη και το χειρουργείο που κάνει σε καλλιτέχνες όπως Αγγελάκας, Μητροπάνος κλπ.

Όσο για το Λιάγκα, η Φωτεινή Ψυχίδου είπε: «Με ενόχλησε που είπε ο Λιάγκας για τα εν οίκω μη εν δήμω. Δεν έβγαλα τα εν οίκω μου. Το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή το ξέρουν οι φίλοι και το οικογενειακό μου περιβάλλον. Δεν μίλησα για το κρεβάτι μου και για δύσκολες προσωπικές στιγμές».

 

zappit.gr