Η φράση της Τζένης Μπαλατσινού που δεν θα ξεχάσει ο Πέτρος Κωστόπουλος

16.03

«Έχεις καταστραφεί, έχεις πνιγεί και πρέπει το βράδυ να πας να δουλέψεις. Έμπαινα στο καμαρίνι και είχε κάνει λακκούβες από τις κεφαλιές. Έριχνα το κεφάλι στον τοίχο, έκλαιγα με μαύρο δάκρυ.»
Η φράση της Τζένης Μπαλατσινού που δεν θα ξεχάσει ο Πέτρος Κωστόπουλος

Μια συνέντευξη με πολύ ζουμί ήταν αυτή που έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Θέμο Αναστασιάδη και το Όλα Μπιπ χθες το βράδυ, με τον γνωστό παρουσιαστή να περιγράφει τη νέα του ζωή, να εξηγεί τι συνέβη με την ΙΜΑΚΟ, να θυμάται την φράση που του είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού και να μιλάει για αυτούς που του γύρισαν την πλάτη όταν η εταιρεία του κατέρρευσε.

«Η Τζένη έκανε πράγμα περηφάνιας, εντυπωσιακά. Θα μπορούσε να με κρατήσει και να μου βάλει πιστόλι και δεν είπε κουβέντα. Αργότερα, με πετυχαίνει στον Τερζόπουλο, όπου με πλήρωναν καλά και μένω ταπί και ψύχραιμος. Μένω άφραγκος. Είχα φτιάξει ήδη το σπίτι στη Μύκονο. Καθόμαστε έξω και λέω "εγώ τέλος αυτά που ξέραμε". Γυρνάει και μου λέει "μη σε νοιάζει τίποτα και άφραγκος να μείνεις θα τα καταφέρεις. Κάνε αυτό που γουστάρεις". Αυτό δεν το ξέχασα. Δεν διεκδίκησε τίποτα. Ήταν στήριγμα μου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει προοπτική. Δεν είναι ωραίο να μένεις ξανά μόνος.» ανέφερε για την πρώτην σύζυγο του με φανερή τη συγκίνηση στο βλέμμα του.

Όσο για αυτούς που τους ζήτησε βοήθεια και του γύρισαν την πλάτη ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει: «Εγώ είχα και μια άλλη δυστυχία. Όταν έγινε η πτώχευση έπρεπε το ίδιο βράδυ να πάω να δουλέψω. Έχεις καταστραφεί, έχεις πνιγεί και πρέπει το βράδυ να πας να δουλέψεις. Έμπαινα στο καμαρίνι και είχε κάνει λακκούβες από τις κεφαλιές. Έριχνα το κεφάλι στον τοίχο, να κλαίω με μαύρο δάκρυ και να βγαίνω έξω και να λέω "Γεια σας". Και να βγαίνει ο άλλος ο μ@λ@κ@ς να λέει "Χαμογελαστό το γαϊδούρι βγήκε έξω". Όσο για το αν θα ξαναγυρίσω πίσω που με ρωτάς. Σε αφήνουν κάποιοι. Σου κάνουν παρέα όταν είσαι στα χαϊλίκια σου. Την ώρα που την τρως βλέπεις ότι δεν γουστάρεις να μιλήσεις με αυτό τον άνθρωπο πια. Τον έχεις διώξει εσύ πρώτος. Μου έδιναν 15 εκατομμύρια για να πάρουν 15% της ΙΜΑΚΟ και όταν τους ζήτησα 100.000 για να στήσω κάτι καινούργιο, που γι΄αυτούς είναι ψίχουλα, μου έλεγαν "αυτή την εποχή δεν ξέρουμε, δεν κάνουμε". Έφαγα πόρτα ατελείωτη.

toratora.gr