Γ’ Εθνική: Ρεπό η Παλαιόχωρα, σπουδαία ματς στη μάχη της σωτηρίας

16.40

19η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική, με την ομάδα της Παλαιόχωρας να έχει το ρεπό της, πράγμα που σημαίνει πώς θα παραμείνει στους 26 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης του Ηλυσιακού επί του Άγιου Ιερόθεου, οι δύο ομάδες θα ισοβαθμίσουν στην 3η θέση.
Το Αιγάλεω, το οποίο κυνηγάει τον Ηρόδοτο με φόντο την άνοδο, μάχεται στο Ρέθυμνο απέναντι στην ΑΕ Μυλοποτάμου η οποία έχει στόχο την παραμονή, από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για το σύνολο του Γιώργου Κόλτζου, επιστρέφει ο Νίκος Μποτωνάκης που εξέτισε την ποινή του. Η ΑΕΜ πρόκειται να δώσει ένα ματς ζωής και θανάτου καθώς σε περίπτωση ήττας από το Αιγάλεω τα πράγματα όσον αφορά την παραμονή θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα.
Ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος θα υποδεχθεί την Κηφισιά που επίσης μάχεται για παραμονή. Αν οι κυανόλευκοι πάρουν μια ακόμα νίκη, κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδό τους στη Football League. Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Προβυδάκη,
Ο Ερμής Ζωνιανών ταξιδεύει στην Ιεράπετρα, από την τελευταία θέση, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τον ΟΦΙ, ο οποίος μετράει 20 βαθμούς. Αμφότερες οι ομάδες επιζητούν τρίποντο για τη σωτηρία, με τον Ερμή να γνωρίζει πώς το έργο του θα είναι πολύ δυσπρόσιτο. Ο Δημήτρης Βολονάκης δεν υπολογίζει τον Κώστα Πρωτογεράκη ο οποίος είναι τιμωρημένος. Όπως για τον Ερμή, έτσι και για τον ΟΦΙ, το ματς αυτό χαρακτηρίζεται τελικός.
Ο ΠΟΑ έχει 21 βαθμούς και επιθυμεί τη νίκη προκειμένου να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις ομάδες που κινδυνεύουν. Η ομάδα του Μανόλη Σουτζή θα υποδεχθεί τον Φωστήρα, ο οποίος είναι στην ίδια μοίρα, με 18 βαθμούς.  Εκτός έχει τεθεί ο Παπαδομιχελάκης, ενώ για τον Φωστήρα δεν αγωνίζονται οι Παπαδόπουλος και Κωνσταντινίδης.
Την αγωνιστική ολοκληρώνει το παιχνίδι ανάμεσα σε  Ηλυσιακό και Άγιο Ιερόθεο.