Γιώργος Σαμπάνης: Πώς έγινε ζευγάρι με την Πρέλεβιτς;

16.05

Εδώ και δεκατρείς μήνες ο Γιώργος Σαμπάνης διανύει μια όμορφη προσωπική περίοδο με τη σύντροφο του, Άννα Πρέλεβιτς.

«Τον προηγούμενο μήνα γιορτάσαμε την πρώτη μας επέτειο. Ο καιρός κύλησε όμορφα, δεν το έχω καταλάβει. Μου φαίνεται σαν να τη γνώρισα χτες. Βρέθηκε ένας άνθρωπος να με αντέξει» τόνισε στο People. «Είμαι συναισθηματικός τύπος και προσπαθώ να μη δημιουργώ προβλήματα στη συμβίωση.

Μου αρέσει η συγκατοίκηση, γιατί είναι ωραίο να ζεις όλες τις στιγμές της καθημερινότητας με το σύντροφο σου. Υπάρχουν φορές που με πιάνουν οι κλειστές μου, αλλά της Άννας, απ' ό,τι φαίνεται της αρέσει».

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο πλατό, όταν η Άννα δούλευε στο ΜΑD και είχε πάρει συνέντευξη από τον τραγουδιστή. Τότε, δεν υπήρξε κανένα ερωτικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις. Οι δρόμοι τους, όμως, δεν άργησαν να ξανασυναντηθούν, και μάλιστα στον αέρα, καθώς ταξίδευαν με το ίδιο αεροπλάνο.

Η νέα συνάντηση ξύπνησε μια σπίθα και λίγο αργότερα ο Γιώργος κάλεσε την Άννα μαζί με την παρέα της σε μαγαζί όπου εμφανιζόταν. Ποια ήταν η στιγμή που το φιλικό ενδιαφέρον μετατράπηκε σε ερωτικό; «Κάποια στιγμή έμαθα πως εκείνη χώρισε.

Αρχικά, άφησα το χρόνο να κυλήσει κι έπειτα της έστειλα μήνυμα να βγούμε. Πέρα από την εμφάνιση, μου άρεσε ο χαρακτήρας της. Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση και σκέφτηκα πως δεν έχανα κάτι να την προσεγγίσω.

Δυσκολεύτηκα πολύ για να βγούμε ραντεβού, αλλά τελικά ο επιμένων νικά».

gossip-tv.gr