Η Γκουίνεθ Πάλτροου εκτός από ατμό στον κόλπο της, έχει εξατμίσει και τον εγκέφαλο της

16.27
 
Το τι παράνοια έχουμε φάει στη μάπα από αυτήν τα τελευταία χρόνια δεν λέγεται. Όμως δεν μας έπαιρνε να πούμε κάτι και δεν μας έπεφτε και λόγος μιας και ήταν ζητήματα της προσωπικής της ζωής που δεν αφορούν κανέναν άλλον. Όταν μάλιστα είχε κάνει χαμό στον Κρις Μάρτιν τότε που ήθελε να γνωρίσει στα παιδιά τους την Τζένιφερ Λόρενς είχαμε πει ότι είναι μια σωστή και συνειδητοποιημένη γυναίκα. Τελικά, δεν ήταν κάτι παραπάνω από μια αναλαμπή, μια νεκρανάσταση των εγκεφαλικών κυττάρων που έχει κάψει εσχάτως.
 
Η Γκουίνεθ Πάλτροου, που στο Hollywood λέγεται ότι ο λόγος που την άφησε ο Κρις Μάρτιν είναι γιατί του είχε βγάλει το λάδι με την μανία της με τις εξαντλητικές δίαιτες, έκανε την διαφορά… με μεγάλη διαφορά. «Το πραγματικά “χρυσό εισιτήριο” εδώ είναι αυτό το σπα. Κάθεσαι σε έναν μικρό θρόνο και ένας συνδυασμός ατμού και υπέρυθρων ακτίνων καθαρίζει τον κόλπο και την μήτρα σου».
 
Αυτό είπε η Γκουίνεθ και πειστήκαμε ότι πλέον στο μυαλό της κατοικούν νυχτερίδες κι αράχνες. Πριν από λίγο καιρό σε μια προσπάθεια αυτοκριτικής και αποτίμησης της ζωής της είχε ομολογήσει πως αισθάνεται αποτυχημένη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το πρώτο δεν μας αφορά, αλλά ο δημόσιος βίος της, οι τοποθετήσεις της και φυσικά η επαγγελματική της καριέρα φθίνουν όπως οι σαπισμένες ντομάτες στην λαϊκή της Δευτέρας.
 
Εκτός από την ατάκα περί ατμού στον κόλπο της, στις αρχές της εβδομάδας είδε τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί με τον Τζόνι Ντεπ, το Mortdecai να βγαίνει στις αίθουσες και να μην αντεπεξέρχεται στις ήδη χαμηλές προσδοκίες. Από τα 9 εκατομμύρια έσοδα που αναμένονταν, η ταινία δεν έπιασε ούτε τα μισά και αυτό οφείλεται εν πολλοίς σε δύο λόγους: στο ότι ο Ντεπ εδώ και καιρό το έχει παρατήσει το άθλημα και ότι η Γκουίνεθ δεν πείθει υποκριτικά και εμπορικά. Και πρέπει να θεωρεί εαυτόν τυχερό που βρέθηκε στο πλάι του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στα τρία Iron Man που σάρωσαν εμπορικά. Χάρις σε εκείνον όμως.
 
Ίσως θα έπρεπε να αρχίσει να κοιτάζει λιγότερο τις διατροφές που εκ του αποτελέσματος φυραίνουν τον εγκέφαλό της και να καταπιαστεί με τους ρόλους που επιλέγει, ή ακόμα καλύτερα να αναρωτηθεί γιατί την επιλέγουν για τόσο ρηχούς ρόλους που δεν της δίνουν περιθώριο να αναπτύξει το όποιο ταλέντο διαθέτει…