“Γλυκοκοιτάζει” Ναζλίδη και Τσιλιανίδη ο Πλατανιάς

12.14

Αν και το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καθώς εκκρεμούν τα πλέι-οφ στον Π            λατανιά ο μεταγραφικός σχεδιασμός όπως και οι επαφές έχουν ξεκινήσει.

Την ίδια ώρα που οι συζητήσεις  με τον Μανούσο βρίσκονται σε καλό δρόμο στον Πλατανιά έχουν απλώσει τα δίχτυα  τους και στους επόμενους μεταγραφικούς στόχους.

Το όνομα του Θωμά Ναζλίδη έπεσε στο τραπέζι με τον ποδοσφαιριστή να είναι σημαία της ομάδος τα προηγούμενα όμως λόγω και κάποιων διαφωνιών με τον τότε προπονητικό έφυγε με προορισμό την Βέροια.

Φέτος ο Ναζλίδης είχε μια γεμάτη χρονιά με 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 γκολ ενώ αγωνίστηκε και 4 φορές στο κύπελλο.

 

?Ένα ακόμα όνομα το οποίο βρίσκεται στην λίστα τον ανθρώπων του Πλατανιά είναι αυτό του Κοσμά Τσιλιανίδη. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στις δυο πτέρυγες της επίθεσης και πρόκειται για ένα ανερχόμενο ποδοσφαιριστή που φέτος έδωσε τα διαπιστευτήρια του με τον Ηρακλή όμως η κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δίνει την ευκαιρία στον Πλατανιά να τον προσεγγίσει.

 

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή ενώ έχει περάσει και ως δανεικός από τον Αιγινιακό.

 

Φέτος είχε 18 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ και 6 στο κύπελλο Ελλάδος σημειώνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ