Η Green Team Εθελοντές Δεδισα, υιοθέτησε δύο παραλίες!

14.59

Η Green Team Εθελοντές Δεδισα συμμετέχει στη σημαντική πρωτοβουλία της WWF Greece (Adopt a beach) για τον καθαρισμό και την λεπτομερή καταγραφή των ευρημάτων σε ένα μεγάλο πληροφοριακό σύστημα το όποιο θα έχει τόσο επιστημονική όσο και εκπαιδευτική αξία.

Δείτε την ανακοίνωση της Green Team Εθελοντές Δεδισα

“Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή μας στη σημαντική πρωτοβουλία της WWF Greece (Adopt a beach) για τον καθαρισμό και την λεπτομερή καταγραφή των ευρημάτων σε ένα μεγάλο πληροφοριακό σύστημα το όποιο θα έχει τόσο επιστημονική όσο και εκπαιδευτική αξία.

Θα έχει όμως και μεγάλη αξία ως προς τη βοήθεια μας να πιέσουμε τόσο τις τοπικές όσο και της εθνικές πολιτικές για μια περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση των απορριμμάτων και των θαλασσών μας.

Οι παραλίες που επελέγησαν είναι η παραλία του Κλαδισού απο το Δήμο Χανίων και η παραλία του Μάλεμε απο το Δήμο Πλατανιά όπου θα υπάρξει μια σειρά επαναλαμβανόμενων καθαρισμών με διάρκεια μερικών μηνών.
Σημαντικό επίσης να αναφέρουμε οτι μπορεί ο καθένας, τόσο πολίτης όσο και οργανισμός να συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία στην αγαπημένη του παραλία.🌍♻
Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημέρες των πρώτων καθαρισμών. Μέχρι τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα της WWF για περισσότερες λεπτομέρειες.”