Η ΒΑΣ. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στη 16η HORECA!

13.52

Η εταιρεία Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, θα παρευρεθεί και φέτος στη 16η HORECA, δίνοντας δυναμικά το παρών σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά γεγονότα του κλάδου της μαζικής εστίασης. Η έκθεση θα λάβει μέρος 11-14 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα και πρόκειται να αναδείξει έναν ανοιχτό διάλογο γύρω από τους βασικούς πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί ο νέος κύκλος ανάπτυξης για τον κλάδο στην μετά COVID-19 εποχή.

Σε μία διοργάνωση που συγκεντρώνει σταθερά το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρηματικών δυνάμεων της χώρας, η ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει ενεργά, παρουσιάζοντας τη γκάμα των προϊόντων της σε επιχειρηματίες και πιθανούς επενδυτές από το χώρο της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης.

Η εταιρεία θα βρίσκεται εκεί στο Hall 1 του εκθεσιακού χώρου, με το περίπτερο D29, όπου οι ειδικοί του καφέ από την ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ θα παρουσιάζουν και θα προσφέρουν παραδοσιακό ελληνικό καφέ της απόλαυσης, ξεχωριστές ποικιλίες Specialty Espresso CUP και το νέο άλειμμα πραλίνας φουντουκιού Dorothy Noovel, ενώ από το περίπτερο δεν θα λείψουν οι special δράσεις, workshops και εκπλήξεις.