Έγκλημα στο Αμάρι με νεκρό άνδρα- Σύλληψη ενός νεαρού από την ΕΛ.ΑΣ.

14.48

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών της Κρήτης μετά τον εντοπισμό νεκρού άνδρας ηλικίας περίπου 63χρόνων, νωρίς το μεσημέρι στο Άνω Μέρος Αμαρίου Ρεθύμνου . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του άνδρα αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια  , με τον έναν εκ των φερόμενων δράστών , έναν νεαρό άνδρα ηλικίας περίπου 24 ετών να έχει ήδη συλληφθεί στο χωριό Κισσός. Ο έτερος από τους δράστες , ηλικίας περίπου 22 ετών, αναζητείται .
Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως  οι δράστες φέρεται να είχαν στήσει ενέδρα και να πυροβόλησαν το θύμα, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του με συνοδηγό έναν 23χρονο από την Αλβανία , ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου και κατόπιν  στο ΠΑΓΝΗ για χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης σφαίρας από τα πλευρά .
Ήδη στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν  ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που παραμενουν έωα και τώρα και ιατροδικαστής, από την πρώτη αυτοψία του οποίου φαίνεται πως  το θύμα έφερε στο σώμα του δύο τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι.
Αιτία του νέου αυτού αιματηρού περιστατικού που συγκλονίζει την Κρήτη φέρεται να είναι  παλιές  διαφορές  ανάμεσα σε δύο οικογένειες.
Φως ωστόσο στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το θύμα θα δώσουν ενδεχόμενες καταθέσεις στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγει η Ασφάλεια Ρεθύμνου.