Νίκος Μοτάκης: Η Ασκήμια που έγινε Συνήθεια…

03.01

Ο αγαπημένος παρουσιαστής της εκπομπής Στο… Κόκκινο αποφάσισε οτι πρεπει να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να μην μείνει στα λόγια ! Όλοι μπορεί κατα καιρούς να σχολιάσαμε ενα σπασμένο πεζοδρόμιο μια κακοτεχνία στο δρομο ή μια απαράδεκτη συμπεριφορά ενός ή πολλων συμπολίτών μας !!! Τι κάναμε όμως;

Ο Νίκος δεν έμεινε στα λόγια δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook με  τίτλο Χανια:η Ασκημια ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Συνηθεια. Με αυτό τον τροπο προσπαθεί να αναδείξει φωτογραφίζοντας, αλλα και  με την βοήθεια όλων μας, τις άσχημιες των Χανίων.

Ειναι απίστευτο πως καταφέρνουμε μια πανέμορφη γραφική πόλη όπως τα Χανιά να την καταστρέφουμε μην σεβόμενοι ουσιαστικά τον ίδιο μας τον εαυτό, τα παιδιά μας που μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες, και τον συνάνθρωπο μας με τα κινητικά προβλήματα που τον αναγκάζουμε να μένει φυλακισμένος στο σπίτι.

Ο Νίκος ειναι ευαισθητοποιημένος και δε μασάει τα λόγια του δεν φοβάται να τα βάλει με την συνήθεια και να υψώσει το ανάστημα του στην γραφειοκρατία!
Λέτε να καταφέρει με την βοήθεια όλων μας να διορθώσει τα κακώς κείμενα αυτής της πόλης;

Η σελίδα δημιουργήθηκε και περιμένει τις αναρτήσεις σας.

Χανια:η Ασκημια ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Συνηθεια

Ανάρτηση από την σελίδα:
– Θα κοιμηθώ, και θα ξυπνήσω – λέει – ένα πρωινό, να δω τους δρόμους των Χανίων έτσι. Να περπατώ με ευκολία, χωρίς να χρειάζεται να κατεβαίνω κάθε τόσο από το πεζοδρόμιο, για να αποφύγω μηχανάκια, αυτοκίνητα, δέντρα και κολώνες της ΔΕΗ, τραπεζοκαθίσματα, περίπτερα, άλλους πεζούς που δεν χωρούν και αυτοί να περάσουν όπως εγώ. Θα βλέπω χαμογελαστούς γονείς με καροτσάκια, και ΑΜΕΑ με αμαξίδια να κάνουν βόλτα ή να πηγαίνουν στην δουλειά τους, και ηλικιωμένους χωρίς την σύγχυση στο βλέμμα τους, ("να κατέβω τώρα ή να μην κατέβω από το πεζοδρόμιο;" Ιδού η απορία.)