[ΒINTEO] Με μαχαίρι και ξύλο ο θάνατος των ηλικιωμένων στο Σφηνάρι Κισάμου

17.53

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε το πρωί σε μια λίμνη αίματος στο Σφηνάρι Κισάμου στα Χανιά.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι αρχές μετά την αυτοψία που πραγματοποιήσαν σε συνεργασία με τον ιατροδικαστή Χανίων Σταμάτη Μπελιβάνη, ωστόσο το ακριβές αίτιο θανάτου του 78χρονου και της 66χρονης θα διαφανεί μετά την αυριανή νεκροψία – νεκροτομή.

Για τις αρχές όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, καθώς δε φαίνονται σημάδια διάρρηξης με απώτερο στόχο τη ληστεία.

Τα όπλα του διπλού φονικού φέρεται να είναι ένα μαχαίρι, το οποίο καρφώθηκε στην κοιλιά του 78χρονου και ένα ξύλο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι η 66χρονη.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι των ηλικιωμένων βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος από τον έναν γιο τους ο οποίος τους αναζητούσε από χτες, προκειμένου να πάει στο σπίτι τους για οικοδομικές εργασίες. Τους καλούσε στο τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσαν και το πρωί μετέβη στην οικία αντικρύζοντας νεκρούς και τους δυο γονείς του.

Στο Σφηνάρι, πήγαν ο Μιχάλης Καραμαλάκης, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης και ο Ταξίαρχος Ανδρέας Δασκαλάκης, Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων.