Βίντεο : Μεγάλη προσφορά από SYN.KA και Σαράντης στον Ορίζοντα

13.57

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ΣΥΝΚΑ και του Ομίλου Σαράντης για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού συλλόγου Ορίζοντας. Πλήθος προϊόντων διατέθηκαν για τις ανάγκες του συλλόγου και σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Ορίζοντα, Σπύρος Αδοντάκης ευχαρίστησε τις εταιρείες για τη μεγάλη προσφορά τους.

Όσο περνά ο καιρός τόσο αναγνωρίζεται το πολύτιμο έργο που προσφέρει ο εθελοντικός σύλλογος «Ορίζοντας» στα Χανιά που βοηθά τα άτομα που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειες τους. Η ενίσχυση του συλλόγου είναι διαρκής και για μία ακόμα φορά ο προμηθευτικός και καταναλωτικός συνεταιρισμός περιορισμένης ευθύνης SYN.KA σε συνεργασία με τον όμιλο Σαράντης παρέδωσαν στη διάθεση του Ορίζοντα δεκάδες κούτες με περισσότερα από 80 διαφορετικά είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής και όχι μόνο. 
 
Το πρωί στα γραφεία του συλλόγου Ορίζοντας στην οδό Μανουσογιαννάκηδων 17, η εταιρεία παρέδωσε τα προϊόντα και ο σύλλογος δώρισε ένα αναμνηστικό δώρο στους υπευθύνους και έναν έπαινο για την προσφορά τους.
 
Τόσο τα σουπερμάρκετς SYN.KA όσο και ο Όμιλος Σαράντη θα συνεχίσουν τις προσφορές τους προς τον Ορίζοντα που 14 χρόνια από την ίδρυση του βοηθά τους συνανθρώπους μας που δίνουν τη δύσκολη μάχη κατά του καρκίνου.