Βίντεο: Μετά το ταξίδι των παραισθήσεων, ήρθε το τελευταίο της ζωής για 32χρονο…

14.25

Αυτό το ταξίδι με το πλοίο της γραμμής ήταν το τελευταίο για έναν 32χρονο Ηρακλειώτη ο οποίος μαζί με έναν 19χρονο συντοπίτη του, πήραν το πλοίο από τον Πειραιά για τη Σούδα, αλλά ο ένας κατέληξε να φτάσει στα Χανιά νεκρός και ο άλλος σε κωματώδη κατάσταση.
 
Οι δύο νέοι μόλις επιβιβάστηκαν από τον Πειραιά κάποια στιγμή πήγαν στην καμπίνα τους. Το πρωί όταν το πλοίο έδεσε στη Σούδα τα μέλη του πληρώματος ξεκίνησαν την καθαριότητα και όταν ένας εργαζόμενος έφτασε στην καμπίνα των δύο Ηρακλειωτών χτύπησε αρκετές φορές την πόρτα χωρίς να πάρει απάντηση, Τότε σύμφωνα με πληροφορίες όταν άνοιξε την πόρτα είδε τους δύο νέους οι οποίοι δεν ανταποκρίνονταν στις ερωτήσεις του και τότε αμέσως κάλεσε τις αρχές.
 
Ο 32χρονος ήταν ήδη νεκρός και ο 19χρονος σε κωματώδη κατάσταση. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους μετέφεραν, αφού οι περισσότεροι επιβάτες είχαν ήδη κατέβει από το πλοίο, στο νοσοκομείο Χανίων.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην καμπίνα των δύο νέων βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα ηρωίνη με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για υπερβολική χρήση στη διάρκεια του ταξιδιού, στο βαθμό που για τον έναν αποδείχτηκε μοιραία.

Η κατάσταση της υγείας του 19χρονου είναι συνεχώς βελτιούμενη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων.
 
Οι λιμενικές αρχές της Σούδας, συνεχίζουν την προανάκριση ενώ ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς των δύο νέων από το Ηράκλειο.