Βίντεο: Πανευρωπαϊκό σχολείο στο ΜΑΙΧ για τη σωστή απόφαση…

14.36

Η πολυκριτήρια ανάλυση βρέθηκε στο επίκεντρο του πανευρωπαϊκού θερινού σχολείου που πραγματοποιείται στο ΜΑΙΧ. Στο σχολείο συμμετέχουν υποψήφιοι ακαδημαϊκοί καθηγητές από όλον τον κόσμο με στόχο η νέα γενιά να διδαχτεί το πώς θα παίρνει τη πιο σωστή απόφαση όταν για ένα θέμα οι παράγοντες είναι πολλοί και διαφορετικοί. Το θερινό σχολείο έχει διάρκεια δύο εβδομάδων.
 
 
Όταν υπάρχουν πολλοί παράγοντες, ποια απόφαση άραγε να είναι η σωστή; Ποιο κριτήριο είναι ποιο ισχυρό από το άλλο; Αυτά ήταν τα ερωτήματα που τέθηκαν μεταξύ άλλων στο πανευρωπαϊκό σχολείο που πραγματοποιείται στο ΜΑΙΧ. Ο τίτλος του θερινού σχολείου είναι η πολυκρiτήρια ανάλυση.
 
Στο συγκεκριμένο θερινό σεμινάριο συμμετέχουν υποψήφιοι διδάκτορες από διάφορες χώρες, όπως τη Νορβηγία, το Ιράν, την Ιταλία, τον Καναδά και άλλες, με τον πρόεδρο να τονίζει ότι στόχος είναι να μπορούν να ξεχωρίζουν οι φοιτητές τους παράγοντες και να τους συμπεριλαμβάνουν εξίσου για την τελική τους απόφαση.
 
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον προμηθευτικό και καταναλωτικό συνεταιρισμό περιορισμένης ευθύνης ΣΥΝΚΑ για την χορηγία του που συντέλεσε στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου καλοκαιρινού σχολείου.
 
Το θερινό σχολείο θα ολοκληρωθεί στις 3 Αυγούστου.