Βίντεο: Σεμινάρια από τον Δήμο Πλατανιά για τη σωστή συμπλήρωση αιτήσεων ΑΣΕΠ

13.30

Ένα μικρό λάθος στη συμπλήρωση της φόρμας για το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού μπορεί να οδηγήσει τον υποψήφιο στην απόρριψη της αίτησης για κάποια θέση εργασίας, ενώ μπορεί να κατέχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για την αποτροπή αυτών των λαθών ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει σεμινάρια σωστής συμπλήρωσης της αίτησης στο ΑΣΕΠ, προς τους ενδιαφερόμενους.
 
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερόμενους και γίνεται σε συνεργασία με το παράρτημα Κρήτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Τα σεμινάρια ξεκίνησαν την Τετάρτη σε όσους απευθύνθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά στον Αλικιανό.
 
Τα σεμινάρια θα επεκταθούν και σε θέματα επαγγελματικής συμβουλευτικής και  τεχνικών αναζήτησης εργασίας. Όσο πιο ενημερωμένος είναι ο εργαζόμενος τόσο καλύτερα είναι για τον ίδιο για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του.
 
Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται απλά όμως όσοι ξεκινούν τον αγώνα για την αναζήτηση εργασίας έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με τέτοιου είδους απορίες για το αν έχουν συμπληρώσει σωστά τις αιτήσεις και το βιογραφικό τους.
 
Τα σεμινάρια γίνονται απογευματινές ώρες στο Δήμο Πλατανιά και σε αίθουσα στο  Μάλεμε ενώ όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 28213 41033.