Βίντεο: Ταξίδευαν οι επιβάτες χωρίς τις αποσκευές…

14.35

Μια πρωτοφανή ταλαιπωρία περίμενε τους 140 επιβάτες τριών λεωφορείων του υπεραστικού ΚΤΕΛ τα οποία είχαν ξεκινήσει από Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη με προορισμό τα Χανιά. Όταν έφτασαν με το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Σούδας διαπίστωσαν ότι στο πλοίο δεν είχαν επιβιβαστεί τα λεωφορεία και κατά συνέπεια και τα πράγματα τους. Ο λόγος;
 

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο κίνησης του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, αν και τα λεωφορεία βρίσκονταν από τις 7 το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά, οδηγοί άλλων φορτηγών είχαν ήδη γεμίσει το γκαράζ του πλοίου και ενώ οι οδηγοί του ΚΤΕΛ είχαν εισιτήριο έμειναν εκτός. Μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσαν να βρουν μια λύση, όμως δεν τα κατάφεραν. Ωστόσο οι 140 επιβάτες είχαν ήδη ανέβει στο καράβι και δε γνώριζαν ότι τα πράγματα τους δεν ταξιδεύουν μαζί τους.
 

Ο κ. Τσουπάκης εύχεται να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο καθώς κάποιοι από τους επιβάτες δεν είχαν τελικό προορισμό τα Χανιά και θα πρέπει να μεριμνήσουν για τα πράγματα τους, τα οποία ταξιδεύουν με το πρωινό δρομολόγιο της ΑΝΕΚ.