Βίντεο: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τους θανάτους των τριών φίλων της τραγωδίας

12.50

Ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν οι συγγενείς και οι φίλοι του 35χρονου επιχειρηματία,  συνιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου ότι έφυγε τόσο τραγικά και άδικα από τη ζωή. Σήμερα γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τον ίδιο στις 12 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά. Ο πόνος βουβός και ανείπωτος για τους δικούς του ανθρώπους και όλους όσοι τον γνώριζαν που αντί για να το συνοδεύσουν στις χαρές της ζωής του, του είπαν το τελευταίο αντίο.

Ο πόνος και το πένθος βαρύ και απερίγραπτο και για τους οικείους των δύο αδερφών 32 και 34 ετών, οδοντίατρους στο επάγγελμα, που και εκείνοι έχασαν τη ζωή τους μετά τη σφοδρή σύγκρουση ταχύπλοου σκάφους στο οποίο επέβαιναν μαζί με τον 35χρονο και ένα ακόμη άτομο 31 ετών, στον Φοίνικα Σφακίων την Παρασκευή μετά τα μεσάνυχτα. 

Ο Οδοντιατρικός σύλλογος για την απώλεια των δύο νέων εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αναφέρει:
 «Η  οικογένεια  των  οδοντιάτρων  του  Ν. Χανίων  θρηνεί   για  την πρόωρη  απώλεια  δύο  εκλεκτών μελών της, του  Στέλιου  και  του  Κων/νου   Κωνστανταράκη.

Ο  Στέλιος  στον  τομέα  της  εφυτευματολογίας  και  ο  Κώστας στον  τομέα  της  ενδοδοντίας συνεισέφεραν  στην οδοντιατρική  κοινότητα  των Χανίων   με  τις  εξειδικευμένες  γνώσεις  τους. Προπάντων  όμως με  την  ευγενική  τους  φυσιογνωμία  και  την ηθική  τους  προσέγγιση  δημιουργούσαν  πάντοτε  ένα  ευχάριστο  κλίμα σιγουριάς  σε  ασθενείς   και  συναδέλφους.
 
Η  θλίψη  για  εμάς  τους  οδοντιάτρους  των   Χανίων  είναι  μεγάλη.
Το    Διοικητικό  Συμβούλιο  του  Οδοντιατρικού  Συλλόγου  Χανίων
για  τον  πρόωρο  και  άδικο  χαμό  των  εκλεκτών  συναδέλφων
αποφάσισε  τα  εξής :

α) Να   παραστεί  σύσσωμο  στην  εξόδιο  ακολουθία
β) Να δοθεί  το  όνομα  των  δύο  συναδέλφων  στην  αίθουσα  συνεδριάσεων  του  Οδοντιατρικού  Συλλόγου  Χανίων
γ) Να  δοθεί  το  ποσό  των   400  ευρώ  στη  μνήμη  των συναδέλφων  στο  Ορφανοτροφείο  Χανίων
Εγκάρδια  συλλυπητήρια  στην  οικογένεια  και  τους  οικείους  τους»
 
Να θυμίσουμε ότι οι τρεις νέοι που έχασαν τη ζωή τους μαζί με άλλα 5 άτομα είχαν πάει στο Λουτρό Σφακίων για να συμμετέχουν με τον γαμπρό φίλο τους στην προγαμιαία του γιορτή, καθώς θα παντρευόταν το επόμενο διάστημα. Μάλιστα ο 31χρονος τραυματίας είναι ο κουμπάρος που θα πάντρευε το ζευγάρι. Τα γέλια και οι χαρές όμως μετατράπηκαν σε δάκρυα αφού η παρέα των τεσσάρων δεν κατάφερε να επιστρέψει στο Λουτρό μετά τη νυχτερινή διασκέδαση.

Μάλιστα χτες το βράδυ ολοκληρώθηκε και η νεκροψία – νεκροτομή από τον Ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, σύμφωνα με τον οποίο ο θάνατος των δύο αδελφών ήταν ακαριαίος από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ του 35χρονου προέκυψε από αιμορραγία στην πορεία από τα σοβαρά τραύματα του στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ζωή του 31ετών  τραυματία δεν βρίσκεται σε κίνδυνο ενώ οι γιατροί προετοιμάζουν το έδαφος για να αναφέρουν στον 31χρονο ότι οι φίλοι του δεν βρίσκονται στη ζωή.  

Τα δύο αδέρφια κηδεύονται αύριο Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, στον Άγιο Λουκά όπου και θα ταφούν.