Βίντεο: Τι λένε οι γιατροί για τον 24χρονο που έσκασε στο χέρι του η κροτίδα

11.48

Οι γιατροί της μικροχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ της Αθήνας έκαναν ότι ήταν εφικτό προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον σοβαρό τραυματισμό στο δεξί χέρι του 24χρονου από το Ρέθυμνο. Να θυμίσουμε ότι ο 24χρονος σε χωριό του Αγίου Βασιλείου κρατούσε το βράδυ της Ανάστασης μια κροτίδα στα χέρια η οποία έσκασε πριν προλάβει να την πετάξει.
 
Σύμφωνα με τον διευθυντή της μικροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου ΚΑΤ, Σαράντο Σπυρίδωνος, ο 24χρονος έφερε πολλά κατάγματα στο δεξί κάτω άκρο, έγιναν τα προβλεπόμενα στην χειρουργική αποκατάσταση, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις στην πορεία.
 
Ο 24χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες αλλά οι γιατροί δε μπορούσαν να αποκαταστήσουν τα δάχτυλα του και έτσι έπρεπε να μεταφερθεί στο ΚΑΤ.
 
Ο 24χρονος έχει σαν χόμπι να παίζει λαούτο και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστούν και άλλες επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα στο χέρι του. Για μια ακόμα φορά φάνηκε ότι η χρήση κροτίδων και βεγγαλικών ακόμα και από ενήλικες μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα του χρήστη.