Η INTERAMERICAN στο Συνέδριο του MDRT, στη Νέα Ορλεάνη

15.17

Στη Νέα Ορλεάνη των Η.Π.Α. βρέθηκαν, από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου, 13 Συνεργάτες του Δικτύου Agency της INTERAMERICAN. Μεταξύ αυτών, ήταν και οι κρήτες Κώστας Καστανάκης και Θρασύβουλος Παρασκάκης, του Γραφείου Πωλήσεων της Εταιρείας στα Χανιά. Οι επίλεκτοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι συμμετείχαν στο παγκόσμιο συνέδριο του Million Dollar Round Table (MDRT), με κριτήριο την αριστεία, συγκεκριμένα την κάλυψη των προϋποθέσεων παραγωγής και επαγγελματικής ποιότητας μέλους του διεθνούς οργανισμού.  Ήταν, όπως κάθε χρόνο, μία πολύ σημαντική εμπειρία για την ανάπτυξη του επαγγελματικού «προσώπου» των Συνεργατών της INTERAMERICAN, δεδομένου ότι αποκόμισαν γνώσεις, αντάλλαξαν απόψεις με κορυφαίους συναδέλφους τους και ένιωσαν τον παλμό της σύγχρονης αντίληψης για τις πωλήσεις ασφαλίσεων.
 
Επικεφαλής της αποστολής της INTERAMERICAN ήταν ο Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «η Εταιρεία μας διαθέτει σταθερά τον μεγαλύτερο αριθμό μελών του MDRT στην αγορά μας και το στοιχείο αυτό είναι ενδεικτικό της σημασίας της επαγγελματικής αριστείας για τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους του εταιρικoύ Δικτύου Agency. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή σε διεθνή φόρουμ κύρους, όπως αυτό του MDRT, προσθέτει ιδιαίτερη αξία στους συμμετέχοντες και παρέχουμε στους Συνεργάτες μας –πέρα από το πυκνό πρόγραμμα της συνεχούς εκπαίδευσης- τα απαραίτητα κίνητρα για να επιτυγχάνουν τα όρια και να πληρούν τα απαιτητικά κριτήρια συμμετοχής στο ετήσιο συνέδριο του οργανισμού». 
 
Σημειώνεται ότι στο φετινό MDRT Annual Meeting, πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχών που έφθασαν τις 10.500. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο της ασφαλιστικής αγοράς παγκοσμίως.