Έγραψε ιστορία! Στη Γ’ Εθνική η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ!

16.08

Έγραψε ιστορία η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αφού μετά το 2-0 επί του ΟΦΙ στις Μουρνιές εξασφάλισε την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου. Αλλάζει σελίδα η ομάδα!

Η ομάδα του ΙΝΚΑ έδειξε χαρακτήρα και στο πιο καθοριστικό ματς των μπαράζ δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στον ΟΦ Ιεράπετρας, επικρατώντας με 2-0, σε ένα ματς που παρακολούθησαν περίπου 1000 φίλοι του ποδοσφαίρου στο γήπεδο των Μουρνιών.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Βεστάκης από ασίστ του Γωνιωτάκη έκανε το 1-0. Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ είχε σε όλο το διάστημα του αγώνα, την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα. Το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 77', με τον Ταταράκη να δίνει την ασίστ στον Βεστάκη (και πάλι) και ο τελευταίος που ήταν αμφίβολος να παίξει, σκόραρε εκ νέου.

Οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν αποδεικνύουν τη θέληση των πρωταθλητών Χανίων να πετύχουν αυτόν τον μεγάλο στόχο που επί της ουσίας, ήρθε πολύ πιο άνετα από ότι αναμενόταν, με το ΙΝΚΑ μάλιστα να φιγουράρει στην πρώτη θέση των μπαράζ.

AEEK INKA (Κατσούλης): Βλαχάκης, Γαλανίδης, Δασκαλάκης (60' Σηφάκης), Περδικάκης, Σάμπα, Κομπογεννητάκης, Ντεντάκης, Ζντράβκοβιτς, Γωνιωτάκης (69' Τσίτας), Βεστάκης (80' Πετράκης), Ταταράκης

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Σκύβαλος): Μανουσάκης, Πηγιάκης, Δασκαλάκης, Μίγγας Ιωαν., Τζελέπης, Σταχτιάρης, Κόλεφ, Πετάσης, Χριστάκης (68' Φιλιππάκης), Ξαγοράρης, Χρυσοφάκης