Κ. Χαραλαμπίδης: ”Η παρουσία του κόσμου στα 3Χ3 δείχνει τη δυναμική του μπάσκετ στην Ελλάδα”

13.33

Είναι από τους λίγους Έλληνες καλαθοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο, μέχρι τα 40 τους χρόνια. Η αγάπη του για το μπάσκετ είναι τεράστια και γι’ αυτόν το λόγο, δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του, μακριά από τα γήπεδα, χωρίς να αγγίζει την ”πορτοκαλί θεά”.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, αποφάσισε να.κρεμάσει τα παπούτσια του αλλά ακόμη δεν έκλεισε το κεφάλαιο ”μπάσκετ”. Είναι συνεχώς κοντά στα παιδιά και τους μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος, όπως άλλωστε θα έχει και την ευκαιρία να κάνει και στα τουρνουά 3Χ3 που εφέτος συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι Δήμοι Ηρακλείου Κρήτης – ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Γαλατσίου και Χανίων.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, όχι μόνο θα δώσει το παρών αλλά θα τιμηθεί και από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

”Τα 3Χ3 που συνδιοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, έχουν γίνει πλέον θεσμός και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα καλοκαίρια, τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση για να πάρουν μέρος και η παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αποδεικνύει, ότι ο χώρος μας έχει μία δυναμική. Τώρα, όσο αφορά τη βράβευσή μου, αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Είναι πολύ σημαντικό να σε βραβεύει ο σύνδεσμος, για την όποια προσφορά και θέλω να τον ευχαριστήσω”, δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.