«Και να ζητήσω συγνώμη, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω» είπε ο πατροκτόνος…

14.37

"Η μητέρα μου κι εγώ μάθαμε τι συνέβη από τις ειδήσεις, αρκετές ώρες μετά. Δεν μας ενημέρωσε ούτε η Αστυνομία ούτε κανείς". Αυτά ήταν τα λόγια της κόρης του 61χρονου που έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιού του και αδελφού της. Η ίδια όπως είναι γνωστό ζει στο εξωτερικό μαζί με την μητέρα της και μιλώντας στο ekriti, είπε ότι δεν κατάφερε χτες να βρίσκεται στην κηδεία του πατέρα της καθώς όπως λέει αν είχα ενημερωθεί νωρίτερα, θα προλάβαινα να βρω εισιτήρια, κάτι που δεν έγινε  και γι' αυτό το λόγο δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τον πατέρα της. 

Η κόρη του 61χρονου είναι συγκλονισμένη και δε μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της δε βρίσκεται στη ζωή ενώ η ίδια δηλώνει ότι ακόμα δεν έχει σχηματίσει πλήρη  εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ των Χριστουγέννων στη Φορτέτζα Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι πατροκτόνος και θύμα είχαν καταναλώσει και οι δύο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ το βράδυ των Χριστουγέννων, και αν ο θύτης φέρεται να υποστηρίζει ότι δε θυμάται ακριβώς τι συνέβη λόγω της μέθης του, εξαιτίας της ίδιας κατάστασης δε μπόρεσε να αντισταθεί ο πατέρας του, όταν δέχτηκε την επίθεση. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία του ιατροδικαστή Ξενοφώντα Μάντακα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Υπήρξε αντίδραση την ώρα της πάλης. Το θύμα αντιστάθηκε αλλά η αντίσταση ήταν ελλιπής".

Εν τω μεταξύ, αύριο Παρασκευή θα οδηγηθεί στον Ανακριτή μετά την προθεσμία που πήρε ο 34χρονος πατροκτόνος.  . Ο ίδιος μπορεί ακόμα να προσπαθεί ο ίδιος να συνδέσει τα γεγονότα εκείνο το βράδυ όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ακόμα βρίσκεται σε σύγχυση. Το σίγουρο είναι ότι φέρεται να έχει αποδεχθεί πλήρως την πράξη του μένοντας σιωπηλός σε ότι αφορά στα αίτια που τον οδήγησαν στο να αφαιρέσει τη ζωή του πατέρα του.

Όταν πριν δύο μέρες βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα φέρεται να είπε «Και να ζητήσω συγνώμη, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω» .