Κάλεσε σε απολογία Πιτσή-Θωμαδάκη το συμβούλιο του ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά

14.10

Θέση πήρε η διοίκηση της γυναικείας ομάδος ποδοσφαίρου με αφορμή όλα όσα έγινα στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος στην Χαλκίδα. Πιο συγκεκριμένα το Δ.Σ. του ερασιτέχνη συνεδρίασε την Τρίτη το βράδυ και την Τετάρτη στο μεσημέρι έκανε γνωστές τις αποφάσεις του 

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση 

Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Δ.Σ.του Ερασιτεχνη Α.Ο.ΧΑΝΙΑ με αφορμη τα θλιβερά συμβάντα ποδοσφαιριστριών του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ στους τελικούς αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος που εγινε στην Χαλκίδα την 20/05/2016
Το Δ.Σ. ενημερώθηκε για τα συμβάντα πριν και κατα την εναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ απο την Αντιπρόεδρο και Υπευθυνη του γυναικείου τμήματος κ.Κυριακή Πολάκη.
Αποφασίσθει ομόφωνα όπως:

1. Ζητηθεί δημόσια συγγνώμη απο τους φιλάθλους του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ για το θλιβερό συμβαν, το οποιο εγινε εν αγνοία της Διοικησης της ομάδος.

2. Να κληθούν σε απολογία με τις κατηγορίες της δυσφήμισης
του αθλήματος όλες οι εμπλεκόμενες στην αποχή παίκτριες της ομαδος , εκτος των ανηλίκων.

3. Να κληθεί ενόπιων του Δ.Σ. ο προπονητής της γυναικείας ομάδας κ. Γρηγοράκης Κυριακος προκειμένου να διευκρινήσει τα δημοσιεύματα που τον αφορουν και την απουσία του απο την αποστολή.

4. Να κληθούν σε απολογία για προσβλητική συμπεριφορά και εξύβριση Μελών του Δ.Σ. οι παρόντες παικτριες: Πιτσή Ευαγγελια και Θωμαδάκη Μαϊρα οι οποίες πρωταγωνίστησαν και στην εξέγερση.
Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν την ερχόμενη εβδομάδα.