Κάλεσμα εθελοντών για τα προγράμματα των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας του Δήμου

13.45

Τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας και το Κ.Δ.ΑΠ. Παλιάς Πόλης του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων έπειτα από την ένταξή τους στη δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” για τη σχολική περίοδο 2016-2017 έχουν δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης 40 παιδιών, ηλικίας 6-12  χρονών, από την Τρίτη έως και το Σάββατο, από τις 12.00 έως τις 20.00.
 
             Καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται ευχάριστες και πρωτότυπες δράσεις, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών, εκτός σχολικού ωραρίου, με στόχο τη δημιουργική απασχόλησή τους, με ατομικές δραστηριότητες αλλά και με οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων.

Η συνδρομή εθελοντών, που επιθυμούν να προσφέρουν μέρος του ελεύθερου χρόνου τους στις δράσεις του Κ.Δ.ΑΠ. Παλιάς Πόλης και των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, συμπράττοντας με το προσωπικό του Κέντρου, κρίνεται πολύτιμη.

1.Εικαστικά (εργαστήριο κεραμικής, ζωγραφικής Ψηφιδωτό, πηλός, κ.λ.π.)

2.Μουσικό Εργαστήρι: τραγούδι και εκμάθηση μουσικών οργάνων

3. Θεατρικό Εργαστήρι: θεατρικές ικανότητες – θεατρικά παιχνίδια
 
4. Εργαστήρι Χορού: εκμάθηση διαφόρων χορών
 
4. Ενισχυτική διδασκαλία
 
5. Χειροτεχνίες
 
6. Περιβάλλον(Ανακύκλωση, Οικολογική Συνείδηση)
 
Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος των εθελοντών θα γίνονται στα γραφεία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων (οδός Καραΐσκάκη) από τις 13 έως  τις 21 Οκτωβρίου από τις 8.00 έως τις 15.30.
 
Έναρξη Β΄ Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων 
Η Β΄ Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων ξεκινά τη λειτουργία της την Παρασκευή  14 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ. στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Υψηλαντών 30).
 
Στη λέσχη μπορούν να εγγραφούν νέα μέλη. Ενώ τηρείται σειρά προτεραιότητας (Τηλ. επικοινωνίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων 2821 3 41661 – 62). Επίσης η μέχρι τώρα συντονίστρια της Λέσχης, βιβλιοθηκονόμος, Θεανώ Μποράκη, θα παραδώσει τη σκυτάλη στη βιβλιοθηκονόμο, Αρετή Καρβέλη.