Κάλεσμα για να είναι το Χανιώτικο Καρναβάλι μεγάλο από τους διοργανωτές – Το “Γωγουλίνι” θα παρουσιάσει την παρέλαση

17.53

32 χρόνια τώρα το ραντεβού για το καρναβάλι στα Χανιά δίνεται στη Σούδα και φέτος προετοιμάζονται στον Δήμο Χανίων με την Περιφέρεια να στηρίζει οικονομικά τη διοργάνωση.

 

Φέτος το θέμα του Καρναβαλιού έχει τίτλο τις ομορφιές της φύσης και η τελετή έναρξης έχει προγραμματιστεί για τις 2 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα και η παρέλαση για την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια των αποκριάτικων εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί διάφορες δράσεις. Στην τελετή έναρξης, μάγος θα εντυπωσιάσει με τα παιχνίδια οφθαλμαπάτης μικρούς και μεγάλους στις 6 στην πλατεία της Σούδας, ενώ στις 8 το βράδυ οι Freaktones θα ξεσηκώσουν σε ένα μεγάλο πάρτυ τους παρευρισκόμενους.

Την παρέλαση θα παρουσιάσει η Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι από το Ναυταθλητικό κέντρο. Διοργανωτές και ομάδες καλούν τον κόσμο να δώσει το παρόν σπάζοντας τη ρουτίνα του με διασκεδαστικό τρόπο για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον πρόεδρο των καταστηματαρχών και τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου της Σούδας.