“Κατάμεστο” το Πνευματικό κέντρο Χανίων για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Κεραμειά – “Αληθινή Κρήτη”

15.32

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο πνευματικό κέντρο χανιών η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ με αφιέρωμα στα Κεραμειά από τη σειρά ντοκιμαντέρ Αληθινή Κρήτη. Το πολυθεματικό ντοκιμαντέρ  της σκηνοθέτιδας Κατερίνας Μπικάκη αποτελεί το τρίτο  ντοκιμαντέρ της σειράς μετά τα αφιερώματα στην Ασή Γωνιά και την Ανώπολη.

Το ντοκιμαντέρ εντυπωσιακό και κατατοπιστικό, ενώ μαθαίνουμε λεπτομέρειες που σίγουρα δεν γνωρίζαμε

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή σειρά ντοκιμαντέρ  που παρουσιάζει τα χωριά της ενδοχώρας των Χανίων, τα ήθη, τα έθιμα και τους ανθρώπους .Σ’ έναν κόσμο που εξελίσσεται συνεχώς και έχει επηρεαστεί από διαφορετικούς σε κάθε περιοχή εξωγενής παράγοντες οι κάτοικοι των Κεραμιων αποτελούν  σήμα κατατεθέν για την Κρήτη αλλά και τα Κεραμειά.

Το ντοκιµαντέρ είναι παραγωγή της Περιφέρειας Κρήτης – Π.Ε. Χανίων σε συµπαραγωγή µε τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, η οποία αναγνωρίζοντας την αξία του τόπου μας, επενδύει σε ανάλογες παραγωγές για την καταγραφή και διατήρηση  της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Η σειρά ντοκιμαντέρ Αληθινή Κρήτη είναι μία από τις δεκάδες επιτυχημένες παραγωγές πού έχει αναλάβει η Νέα Τηλεόραση με σκοπό την ανάδειξη σημαντικών περιοχών του νομού Χανίων.