Η Κατερίνα Στικούδη κάνει καριέρα με τη φωνή της. Και ο Έλβις είναι μπαλαρίνα.

15.20

Η Κατερίνα Στικούδη κάνει καριέρα με τη φωνή της. Και ο Έλβις είναι μπαλαρίνα.

Αυτή ήταν η απάντηση της ίδιας στον Γιώργο Λιάγκα που είπε ότι κάνει καριέρα μόνο με το κορμί κι όχι με τη φωνή. Δεν ξέρουμε αν το κατάλαβε, αλλά η απάντηση της δεν ήταν αντίθετη από αυτά που είπε ο Λιάγκας. Τον επιβεβαίωνε.

Ο κάθε άνθρωπος βλέπει την προσπάθεια που κάνει σε αυτό που αγαπάει με διαφορετικό τρόπο από τους γύρω κι αυτό γιατί σε αυτή την προσπάθεια βάζει κομμάτι του εαυτού του, το πονάει περισσότερο, επομένως του είναι δύσκολο να δεχτεί μια ισοπεδωτική κριτική. Γι΄αυτό κι εμείς δεν θα είμαστε ισοπεδωτικοί με την Στικούδη. Θα είμαστε ειλικρινείς όσο δεν πάει. Και θα κρατήσουμε μέσα μας την πλήρη απέχθεια για αυτό που η ίδια αποκαλεί μουσική.

Το πρόβλημα της Κατερίνας είναι ότι έχει παρελθόν. Και το παρελθόν της μας κάνει τόσο πολύ δύσκολο να της βάλουμε την ταμπέλα τραγουδίστρια. Αλλά ακόμα κι αν το παλεύαμε και το κάναμε, ο τρόπος που άγεται και φέρεται, η αλαζονεία που βγάζει ορισμένες φορές (θυμηθείτε τη φάση με τη Δέσποινα Καμπούρη) και το ότι αυτοκατατάσσεται στην κατηγορία «Καλλιτέχνες» και επί της ουσίας βάζει τον εαυτό της στο ίδιο καλούπι με τη Ρίτα Όρα και τη Ριάνα, δεν μας αφήνει να διολισθήσουμε.

Πολύ περισσότερο όταν βγάζει βίντεο κλιπ που τα, καλογυμνασμένα και θελκτικά δεν αντιλέγουμε, οπίσθια της (εδώ στο Toratora.gr τα έχουμε εκθειάσει κιόλας) είναι το κεντρικό clue τότε από που κι ως που είναι η φωνή και το όποιο ταλέντο που έφεραν την επιτυχία…; Ας μην κοροϊδευόμαστε. Το μεγάλο database οπαδών το απέκτησε από το πολύ καλό promo που κάνει στα social media. Και στην Ελλάδα έτσι πάνω κάτω χτίζονται οι καριέρες στη μουσική όταν δεν υπάρχει πραγματική φωνή.

Το ότι έχει κάνει 3 δίσκους όπως μας τονίζει δεν έχει να λέει. Δηλαδή αυτός που πάει δύο φορές για ορειβασία γίνεται ορειβάτης; Κι η θεια η Μαρίκα από το χωριό, αν έχει 50.000 χιλιάρικα στην άκρη μπορεί να βγάλει όχι 3, αλλά 10 δίσκους. Καμία αντίρρηση δεν θα φέρουμε στο ταλέντο που μπορεί να έχει στο performing. Την τελευταία φορά που κοιτάξαμε όμως, δεν ήταν αυτό που σε κάνει τραγουδιστή. Και καλλιτέχνιδα με την ευρύτερη έννοια δεν θα την λέγαμε που να μας πλήρωναν.

Αν αμφιβάλλει ας δοκιμάσει να βγει σε live της χωρίς να φαίνεται ούτε μπούτι και να μην σκύβει προκλητικά ή να μην κάνει κινήσεις με υπονοούμενα και συμπαραδηλώσεις. Κι άμα βρεθεί ένας ενήλικας να την ακούσει σκίζουμε τα πτυχία μας…

Υ.Γ. Η κεντρική εικόνα είναι από γυρίσματα για το νέο βίντεο κλιπ. Φαίνεται εμφανέστατα η φωνή της κοπέλας και την αδικούμε κατάφωρα.

 

toratora.gr