Κάτοικος Ηρακλείου ο Βογιαφάνε

10.39

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Αργεντινός δεξιός μπακ-χαφ Σαντιάγκο Βιγιαφάνε, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Ο Βιγιαφάνε, έφτασε στο Ηράκλειο αργά το βράδυ της Τετάρτης (30/9) και την Πέμπτη (1/10) έβαλε την υπογραφή του στο συμφωνητικό με τον ΟΦΗ.

Στις δηλώσεις του για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ο Βιγιαφάνε, ανέφερε ότι

«Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έπαιξε στην Σούπερ Λίγκ και ξέρω την δυναμική του και τους θερμούς φιλάθλους του, καθώς είδα την εικόνα της ομάδας, όταν αγωνιζόμουν στον Πανθρακικό.

Θέλουμε κοντά αυτόν τον κόσμο και θα είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα στη Γ Εθνική».

Για το γεγονός ότι και ο ίδιος θα αγωνιστεί στην Γ Εθνική από την Σούπερ Λίγκ που έπαιζε πέρσι με τον Πανθρακικό, ανέφερε πως «Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο, αλλά ξέρουμε ότι γενικά υπάρχει οικονομική κρίση στο ποδόσφαιρο. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο ΟΦΗ θέλουμε να επιστρέψουμε στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτός είναι και ο στόχος μου ερχόμενος στον ΟΦΗ» ανέφερε ο Σαντιάγκο Βιγιαφάνε.

Ο Βιγιαφάνε είναι 27 ετών (19/5/1988), έχει ύψος 1.79 και παίζει όλη στην δεξιά πλευρά. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ με τον Πανθρακικό απο τον Ιανουάριο και μετά και έκανε 4 συμμετοχές. Ξεκίνησε τη χρονιά στον στον Αλιμο (Β’ Εθνική) ,όπου έπαιξε όλα τα παιχνίδια (11 συμμετοχές).

Το βιογραφικό και οι συστάσεις για τον ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετικές, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπόκα Τζούνιορς και τη Μίντιλαντ.