Κέφι , Δώρα και Σημαντικές Παρουσίες στην Κοπή της Πίτας του “Μίνωα”

14.22

Σύσσωμη η Κοινότητα Κωφών Κρήτης, αλλά και Κωφοί από όλη την Ελλάδα, συγγενείς και φίλοι, παρευρεθήσαν το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στη λαμπρή εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Κρήτης «ΜΙΝΩΑΣ» και του Σωματείου Κωφών Ν. Ηράκλειου «ΚΑΝΤΙΑ» που πραγματοποιήθηκε στην ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Στην εκδήλωση παρευρεθήσαν σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηράκλειο κ. Κεγκέρογλου Βασίλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Προέδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ηράκλειου Κρήτης κ. Τσαγκαράκης Γιώργος, ο Προέδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών κ. Στουφής Ιωάννης, ο Προέδρος της Ομοσπονδίας Κωφών της Ελλάδος κ. Γιάλλουρος Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και Προσωρινής Οργανωτικής Επιτροπής 2019 κ. Σταυρακάκης Ιωσήφ, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών Κωφών με Αντιπρόεδρο την Πλαχούρα Ευανθία, από το Θέατρο Κωφών Ελλάδος ο Κατσής Παναγιώτης, ο Προέδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης κ. Μαυροειδής Μήνας και οι εκπρόσωποι από τα Σωματεία Κωφών σε όλη στη Ελλάδα. Ο Μίνωας και η Κάντια θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους χορηγούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η τόσο σημαντική για εμάς και για όλη την κοινωνία εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά το πρακτορείο Ferias , την ΑΝΕΚ , τις Μινωικές Γραμμές, τη Cyclomania, τα ΚΤΕΛ ΚΡΗΤΗΣ για τη δωρεάν μετακίνηση μας από και προς το χώρο της εκδήλωσης και το Θέατρο Κωφών Ελλάδος για τη φανταστική παράσταση που μας χάρισαν. Ξεχωριστά θερμά συγχαρητήρια οφείλουμε να δώσουμε στην Περιφέρεια Κρήτης για την τιμή που μας έκαναν να μας παραχωρήσουν αίθουσα για να πραγματοποιηθεί το συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών. Ευχαριστούμε ξανά κι ελπίζουμε να σας βρούμε αρωγούς σε μελλοντικές μας προσπάθειες.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης «ΜΙΝΩΑΣ» με χαρά σας ανακοινώνει τη λίστα με τα ονόματα των νικητών από τη λαχειοφόρο του 2016.

1. ΛΑΧΝΟΣ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 32? Νο 1411 ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

2. ΛΑΧΝΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ Νο 791 ΣΕΡΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

3. ΛΑΧΝΟΣ-ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Nespresso Νο 468 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

4. ΛΑΧΝΟΣ-ΠΟΔΗΛΑΤΟ Νο 220 ΒΛΑΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

5. ΛΑΧΝΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΟΜΠΑ Νο 2401ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Επίσης, οι τυχεροί που κέρδισαν από ένα ρολόι με την πρόσκληση τους είναι : ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΚΗΣ και ΚΟΛΕΟΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ο νικητής που βρήκε το φλουρί ΚΑΝΤΙΑ και κέρδισε ένα ξυπνητήρι είναι ο ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ καθώς και ο νικητής του φλουριού του ΜΙΝΩΑ που κέρδισε ένα εισιτήριο 2 ατόμων με καμπίνα της ΑΝΕΚ είναι ο ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Και του Χρόνου με Υγειά!