Κέιτ Μος–Τζόνι Ντεπ: Κόκα, αλκοολισμός και όργια «καίνε» το ζευγάρι

17.20

Χάνουν τον ύπνο τους  Κέιτ Μος και Τζόνι Ντεπ μετά την κυκλοφορία του Champagne Supernova, της βιογραφίας του διάσημου μοντέλου που υπογράφει η  Μορίν Κάλαχαν.

Η ζωή γεμάτη καταχρήσεις της Κέιτ Μος έχει πολλάκις φιλοξενηθεί στα μέσα ενημέρωσης, όμως τα όσα γράφονται στο βιβλίο ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Με επίκεντρο τη σχέση της Μος και του αγνώστου τότε Τζόνι Ντεπ, η οποία ξεκίνησε το 1994, βγαίνουν στο φως αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την εξάρτηση του πασίγνωστου τοπ μόντελ από το αλκόολ, την κόκα και το σεξ. Η Μορίν Κάλαχαν γράφει για τη γνωριμία των δυο τους: «Είχαν και οι δύο μια αρρωστημένη ροπή προς το αλκοόλ, τα φάρμακα, το τσιγάρο και το σεξ. Η Κέιτ έγινε μανεκέν τυχαία και ο Τζόνι Ντεπ ήταν ένας πανκ-ροκ τύπος ο οποίος μεταμφιέστηκε από το πουθενά σε σταρ του κινηματογράφου».

Τόσο η Μος όσο και ο Τζόνι Ντεπ δε μπόρεσαν να διαχειριστούν την έντονη προβολή της σχέσης τους από τα μίντια και κατέρρευσαν. Συγκεκριμένα στη βιογραφία της Μος αναφέρεται πως εκείνη «έπινε κάθε βράδυ ένα μπουκάλι βότκα γιατί ένας γιατρός της είχε πει ότι είναι το καλύτερο αλκοόλ για να διατηρήσει την ομορφιά της. Με τη βότκα έκανε και τρία γραμμάρια κοκαϊνης». Και ο διασυρμός δεν σταματά εκεί.

Η τελειωτική κατάρρευση για την Κέιτ Μος ήρθε το 1997  όταν ο Ντεπ αποφάσισε να την εγκαταλείψει, μη μπορώντας πλέον να διαχειριστεί τις καταχρήσεις, τη ζήλια και τα πάθη της. Η Κάλαχαν αναφέρει πως ο χωρισμός «της έσπασε την καρδιά. Τρελάθηκε. Έπνιγε τη θλίψη της στο αλκοόλ ενώ ακολούθησε  μια πολύ ταραγμένη ζωή με ξέφρενα πάρτυ, κακά αγόρια, ναρκωτικά και ποτό».

Η βιογράφος μάλιστα κάνει λόγο και για «καυτά» βράδια της αποπροσανατολισμένης Μος παρέα με τον Τζουντ Λο και την τότε σύζυγό του αναφέροντας πως «ήταν πάντα μαζί στα πάρτυ και στο κρεβάτι». Το μόνο σίγουρο είναι πως το βιβλίο αναμένεται να προκαλέσει την κοινή γνώμη και να αναστατώσει τη σημερινή ζωή της μούσας των μεγάλων σχεδιαστών.

koolnews.gr