Κύδωνας Χανίων: Επίσκεψη στο 19ο Δημοτικό σχολείο

11.39
Στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/10) αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν αφενός να γίνει γνωστή στα παιδιά, η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος τόσο σε επίπεδο ανδρών (στη Γ’ Εθνική) όσο και σε επίπεδο υποδομών και ανάπτυξης ακαδημιών, αφετέρου να δοθούν προσκλήσεις στους μικρούς μαθητές ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά, τον αγώνα της Κυριακής (18/10) απέναντι στον Κάδμο Θηβών, που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού (ώρα έναρξης 17:00).
Η αντιπροσωπεία του Κύδωνα Χανίων αποτελούνταν από τον προπονητή της ομάδας μας Κώστα Σδράκα, αλλά και τους καλαθοσφαιριστές μας, Μανώλη Αδοντάκη, Γιώργο Αλεξίου και Δημήτρη Τσαρουχά. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του Κύδωνα Χανίων είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα μικρά παιδιά, παρόντος φυσικά και του Διευθυντή του Σχολείου κ. Νίκου Γιαννικάκη (τον οποίο και ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά) και να τους δώσουν κατευθύνσεις αλλά και συμβουλές σχετικά με τα οφέλη που παρέχει η ενασχόληση με τον αθλητισμό γενικότερα και εν προκειμένω και με το μπάσκετ.
Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προσεχή Κυριακή (18/10), αφού πολλοί μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων (που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να δουν το ματς), συνοδευόμενοι από Δασκάλους τους θα τοποθετηθούν σε ειδικό χώρο στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου Κλαδισού, ώστε να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Κύδωνα Χανίων στο παιχνίδι της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, απέναντι στον Κάδμο Θηβών.
Όπως έχουμε ξανά τονίσει, οι επισκέψεις της ομάδας μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων σε σχολεία της πόλης, θα καθιερωθούν, παραμονές των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας και σε αυτό ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές, δασκάλους και διευθυντές των σχολείων.