Κλέφτηκαν, παντρεύτηκαν, χώρισαν, έφτασαν στα δικαστήρια, αλλά η αγάπη τους νίκησε και πάλι!

06.16

Ερωτεύτηκαν θυελλωδώς, κλέφτηκαν μετά βρέθηκαν στα… μαχαίρια ενώ η ιστορία τους έφτασε μέχρι τα δικαστήρια για να καταλήξει σε αίσιο τέλος! Ο λόγος για ένα ζευγάρι απο χωριό της ενδοχώρας που μετά από μια ταραχώδη πορεία κατέληξε ξανά μαζί. Το ζευγάρι είχε κλεφτεί όταν ο νεαρός ήταν 17 ετών και η κοπέλα 13ων με τις σχέσεις των δυο οικογενειών τις οποίες χώρισαν κτηνοτροφικές διαφορές να διαταρράσονται ακόμα περισσότερο.

Παρά τις αντιδράσεις το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε και απέκτησε δυο παιδιά ωστόσο έφτασε στον χωρισμό με την 18χρονη κοπέλα να παίρνει τα παιδιά της και να εγκαταλείπει τη συζυγική στέγη.  Η νέα αυτή εξέλιξη έφερε νέες αναταραχές ανάμεσα στα μέλη των δυο οικογενειών με αποκορύφωμα την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε όταν ο αδερφός της κοππέλας πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πρώην γαμπρό του και τον θείο του μετά από φραστικό επεισόδιο.

Χθες, επτά χρόνια μετά το αιματηρό περιστατικό οι δύο οικογένειες εμφανίστηκαν μονιασμένες στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ηρακλείου. Το ζευγάρι έχει επανασυνδεθεί και μάλιστα πριν από δύο χρόνια απέκτησε και τρίτο παιδί. Η κοπέλα, η οποία σήμερα είναι 25 ετών, είπε στο δικαστήριο ότι οι σχέσεις των δύο οικογενειών έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον πρώην γαμπρό του και τον θείο του μέσα στην καφετέρια, όμως την στιγμή που αποχωρούσε, τον εξύβρισε άσχημα με αποτέλεσμα να γίνουν όσα ακολούθησαν. Πρωτόδικα ο νεαρός είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών. Χθες, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή. Η απόφαση του δικαστηρίου επέφερε μεγάλη ανακούφιση και στις δυο οικογένειες.

Πηγή: Πατρίς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com