Κλέβουν μέχρι και αποκωδικοποιητές από νοσοκομεία

08.10

Τηλεοράσεις και συσκευές αποκωδικοποιητών μπήκαν στο στόχαστρο άγνωστων ατόμων το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αλλά και μαρτυρίες πολιτών, φτερά έχουν κάνει τηλεοράσεις από ξενοδοχείο στα Μάλια αλλά συσκευές αποκωδικοποιητών για τηλεοράσεις μέσα από νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των κρουσμάτων κλοπής που παρατηρήθηκαν στο ΠΑΓΝΗ τις προηγούμενες ημέρες. Όπως είπαν στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr συγγενείς ασθενών, ήρθε μέρα που δεν μπορούσαν να δουν τηλεόραση διότι άγνωστα άτομα είχαν αρπάξει τους αποκωδικοποιητές. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, αυτό συνέβη σε αρκετούς θαλάμους με αποτέλεσμα οι συγγενείς των ασθενών να φέρουν νέες συσκευές από τα σπίτια τους.

Από την επιδρομή των ?ποντικών? δεν γλίτωσε ούτε ξενοδοχείο στα Μάλια μέσα από το οποίο κλάπηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε τηλεοράσεις και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. Η κλοπή, σύμφωνα με τον 50χρονο διευθυντή του ξενοδοχείου που κατήγγειλε την υπόθεση στη Αστυνομία, εκτιμάται πως έγινε από τις 18 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, αστυνομική πηγή ανέφερε πως οι άγνωστοι που μπήκαν στο ξενοδοχείο για να αρπάξουν τις τηλεοράσεις και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, έσπασαν την πόρτα του δωματίου όπου φυλάσσονταν προκαλώντας παράλληλα φθορές στο χώρο.

Πηγή: ekriti.gr