Κουκουλοφόρος έστειλε στο νοσοκομείο έναν Ζωνιανό

17.21

Ένας Ζωνιανός κατέληξε από το γλέντι, στο οποίο βρισκόταν, στο νοσοκομείο με τραύματα, μετά τον ξυλοδαρμό του από κουκουλοφόρο ο οποίος του επιτέθηκε. Μια υπόθεση την οποία ερευνουν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές Αρχές
 
Ο 43χρονος Ζωνιανός ξυλοκοπήθηκε  σε  πάρκινγκ γνωστού κέντρου διασκέδασης τη βραδιά που γινόταν ένας γάμος, στον οποίο ήταν καλεσμένος.
 
Όπως αναφέρει η "Πατρις" όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, ο 43χρονος πήγε στο πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητο του. Εκεί, όπως καταγγέλλει, του είχαν στήσει ενέδρα δύο κουκουλοφόροι με πιστόλια. Τον χτύπησαν άσχημα με τις κάννες των όπλων στο κεφάλι και στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στην γνάθο και σε άλλα σημεία. Οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας αιμόφυρτο τον 43χρονο, κοντά στον οποίο έσπευσε ο παρκαδόρος.
 
Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο και μέχρι και σήμερα έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, στην κατάθεση που έδωσε στην Ασφάλεια Ηρακλείου ο 43χρονος κατονομάζει ως ύποπτους δύο συγχωριανούς του με τους οποίους, όπως είπε, είχε «ανοιχτό μέτωπο» λόγω κτηματικών διαφορών. Μάλιστα οι υποψίες αυτές έχουν «δυναμιτίσει» το κλίμα στα Ζωνιανά. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σύμφωνα με την "Πατρις" αναφέρουν ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, από την Ασφάλεια έχει ζητηθεί η άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ ελέγχεται το υλικό από το κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης του κέντρου και παρακείμενων επιχειρήσεων.

πηγή: creteplus