Κουκουβίτη, Παπαδάκης… η επιστροφή!

14.26

Δύο από τους πιο σημαντικούς αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους το Τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα λάβουν μέρος το σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου σε μία παγκόσμια διοργάνωση που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, στην πανέμορφη Πράγα.

Πρόκειται για το Master’s World Cup 2016 που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τεχνικής Κολύμβησης CMAS και στην οποία θα αγωνιστούν η Στέλλα Κουκουβίτη και ο Ηλίας Παπαδάκης. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά κιόλας όπου αθλητές του ΝΟΧ θα πάρουν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση που γίνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Ειδικότερα, οι δύο Χανιώτες πρώην πρωταθλητές αναμένεται να λάβουν μέρος στα αγωνίσματα 50μ. άπνου, 50, 100 και 200μ. επιφάνεια και 3.000 μέτρα στην κατηγορία open water.

Κουκουβίτη και Παπαδάκης είναι δύο από τους καλύτερους αθλητές που έχει αναδείξει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Κουκουβίτη σημείωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας της… 69 πανελλήνια ρεκόρ, τα 14 από τα οποία την αγωνιστική περίοδο 2004! Είναι κάτοχος δύο χρυσών μεταλλίων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων στην Κορέα το 2003 και ακόμα έχει καταρρίψει 4 πανευρωπαϊκά ρεκόρ Νεανίδων!

Ο Παπαδάκης είναι κάτοχος της 3ης θέσης σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Μεγάλων Αποστάσεων που είχε πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εύχεται καλή επιτυχία στους δύο αθλητές στην προσπάθεια που θα έχουν στην Πράγα το επόμενο διήμερο.