Κολονέλο: “Χρειάζεται να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα”

12.43

Δηλώσεις ενόψει Κηφισιάς πραγματοποίησε ο Τζιανλούκα Κολονέλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Επισκοπής

«Αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να μιλήσω με κάποιους παίκτες μου προκειμένου να αντλήσω πληροφορίες για την Κηφισιά. Διαθέτει μάλιστα κάποιους παίκτες από ανώτερη κατηγορία. Πρόκειται πράγματι για μία καλή καλοδουλεμένη ομάδα.
Εμείς όμως από την πλευρά μας, πρέπει να κάνουμε διάφορα πράγματα στο γήπεδο. Την περασμένη Κυριακή θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό ματς, θέλαμε να το κερδίσουμε αλλά χάσαμε τους βαθμούς της νίκης από ένα πέναλτι. Αυτή την Κυριακή περιμένω το κάτι παραπάνω από τους παίκτες μου.

Αυτό μεταφράζεται σε κινήσεις τακτικής αλλά και μεμονωμένα των παικτών. Την τελευταία βδομάδα κάναμε μαθήματα τακτικής. Φάγαμε αρκετές ώρες δουλεύοντας σε πολλούς τομείς της».

Αναφερόμενος για την ψυχολογία που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα του εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά, τόνισε:

«Η ψυχολογία είναι καλή. Ακόμη όμως και να μην βρισκόταν σε καλό επίπεδο, θα πρέπει να μάθουμε να έχουμε θετική ψυχολογία. Θα πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας».
Όλα αυτά όμως είναι θέματα νοοτροπίας και όσο δεν έχουν τέτοια, θα πρέπει να την αλλάξουν.

Γενικότερα χρειάζεται να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα γιατί θα πρέπει να γίνουμε όλοι επαγγελματίες. Είναι φυσιολογικό κάποιοι παίκτες να μην έχουν αποκτήσει αυτή τη νοοτροπία αλλά θεωρώ ότι θα το κάνουν μέρα με τη μέρα ολοένα και πιο πολύ».