Κοντά σε Καρυπίδη ο Πλατανιάς

16.31

Ένας παίκτης με πλούσια καριέρα και σημαντικές εμπειρίες, ο Χρήστος Καρυπίδης που τον βλέπετε να σκοράρει με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον Πλατανιά. Ο Καρυπίδης που έπαιζε από 2014 στην Ξάνθη, έμεινε ελεύθερος από τους Θρακιώτες και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Καρυπίδης αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Παράσχου που εκτιμά τις ικανότητες του 34 χρονου κεντρικού αμυντικού που ουσιαστικά προορίζεται για αντικαταστάτης του Γεβγκέν Σελίν.
 
Παρόλα αυτά και ενώ θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένη η μεταγραφή του Καρυπίδη, το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα, αφού ο Πλατανιάς έχει στα υπόψιν και εξετάζει σοβαρά την περίπτωση ενός 29χρονου Γάλλου αμυντικού. Δεδομένα η περίπτωση Καρυπίδη θα κλείσει εάν και εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση Καρυπίδη, ο οποίος πάντως δεν αποκλείεται να αποκτηθεί είτε με το ένα, είτε με το άλλο σενάριο.
 
Πλην της Ξάνθης, ο Καρυπίδης  ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία έπαιξε σε Καβάλα, Κέρκυρα, στην Σκωτσέζικη Χαρτς, αλλά και σε τρεις κυπριακές ομάδες την Ομόνια, τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα Λεμεσού.
 
Αντίθετα, ο Ντίνος Πάγκαλος που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Γιώργο Παράσχο, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Ο Πάγκαλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕ Ζακακίου που ανέβηκε φέτος και για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική Κύπρου. Στην ίδια ομάδα μάλιστα θα αγωνίζεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού, Γιάννης Ταραλίδης.