Κοντά σε Σαλούστρο ο ΑΓΟΡ

12.35

Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ρεθύμνου Cretan Kings για την κάλυψη μιας θέσης στο 3 και στο 4. Ο Ηρακλειώτης παίκτης που έχει κάνει μέχρι στιγμής μια αξιοπρόσεκτη καριέρα, αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων του ΑΓΟΡ που συνεχίζουν να επιδιώκουν την ενίσχυση της ομάδας. Οι πληροφορίες από το Ρέθυμνο μάλιστα αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να κλείσει η μεταγραφή μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Σαλούστρος κατάγεται από το Ηράκλειο και είναι μόλις 26 ετών. Έχει παίξει σε Ολυμπιακό, Σπόρτιγκ Φιλαθλητικό, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ και είναι ένας αθλητής που μπορεί να προσφέρει σε διάφορες θέσεις των φόργουορντ. Η περίπτωση του ενδιαφέρει πολύ τον ΑΓΟΡ αφού αφενός είναι σε καλή ηλικία, αφετέρου είναι ένας πολύτιμος παίκτης ενώ θα προσδώσει και κρητικό στοιχείο στην ομάδα του Ρεθύμνου.
 
 
Από κει και πέρα, νέος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη είναι ο Κώστας Παπάζογου, ο οποίος μάλιστα ήταν και τα προηγούμενα χρόνια άμεσος συνεργάτης του νέου τεχνικού της ομάδας. Ο Παπάζογλου παίρνει τη θέση του Χάρη Κουλουριώτη. Ο Κώστας Παπάζογλου σαν παίκτης έχει περάσει από όλες τις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ φτάνοντας μέχρι και το εφηβικό. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στη προπονητική καλαθοσφαίρισης. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα μόλις στα 22 του χρόνια και είναι άμεσος συνεργάτης του κόουτς Φλεβαράκη από το 2006 στους Μακεδονικό, Πόλπακ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Μπράουνσβαϊγκ, Τρίκαλα και Εθνική Σουηδίας. Τον Απρίλιο του 2015 έγινε μόλις στα 31 του ο 3ος μικρότερος πρώτος προπονητής στην Basket League διαδεχόμενος τον κόουτς Φλεβαράκη στα Τρίκαλα, μετά την κλήση του τελευταίου από την Κόζαλιν για να την βοηθήσει στα πλέι οφ του πολωνικού πρωταθλήματος.
 
 
Στο Ρέθυμνο Cretan Kings τα μεταγραφικά ζητήματα τρέχουν. Μετά την κάλυψη των πρώτων δύο θέσεων των τεχνικών της ομάδας, από τους Φλεβαράκη και Παπάζογλου και την απόκτηση του Αμερικανού Φίτζπατρικ, η ομάδα βρίσκεται πλέον κοντά και στην απόκτηση του Χρήστου Σαλούστρου. Στο Ρέθυμνο θέλουν να ολοκληρώσουν το μεταγραφικό σχεδιασμό τους το ταχύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για την ερχόμενη περίοδο.