Η Κορομηλά θέλει… το “Μπράβο” της!

19.20
 
Υπήρξε από τους πρώτους stars της ελληνικής τηλεόρασης. Μέσα από τον "Πρωινό καφέ" και στη συνέχεια μέσα από τα βραδινά shows που παρουσίαζε, η Ρούλα Κορομηλά συγκέντρωνε στις συχνότητες των σταθμών που συνεργαζόταν τους περισσότερους τηλεθεατές.
Βέβαια τα τελευταία χρόνια οι… επιλογές της, είτε με εκπομπές του στιλ "3 ευχές", είτε ως κριτής στο "Just the two of us", δεν ήταν οι καλύτερες, με αποτέλεσμα να αδικεί η ίδια τον εαυτό της και την πολύχρονη πετυχημένη πορεία της ως παρουσιάστρια. Φαίνεται όμως, πως αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, η Ρούλα ετοιμάζεται για ένα δυνατό come back, που θα το ευχαριστηθούν οι τηλεθεατές.
 
Τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιαστεί πολλά shows στη χώρα μας κι ιδιαίτερα talent shows, αλλά shows όπως το "Μπράβο" που παρουσίαζε η Κορομηλά, όσες φορές προσπάθησαν να γίνουν, μόνο για… μπράβο δεν ήταν. Η ίδια η παρουσιάστρια είναι εργασιομανής, κατεβάζει δεκάδες ιδέες και, αν εξαιρέσεις ότι μπορεί να θέλει… ελικόπτερο στο κλειστό στούντιο, κάνει τα πάντα για να βγάλει στον αέρα ό,τι σκεφτεί. Πριν από λίγο καιρό λοιπόν τα στελέχη του Ε έκαναν πρόταση στη Ρούλα Κορομηλά για να παρουσιάσει καθημερινή εκπομπή.
 
Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου, το "πακέτο συμφωνίας" περιλαμβάνει και ένα show, όπως το "Μπράβο" με σκοπό να βγαίνει μία φορά το μήνα και να είναι πολύ… γκράντε. Μόνο που, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, η παρουσιάστρια επιθυμεί σκοπός του show να μην είναι μόνο το θέαμα, αλλά παράλληλα να συγκεντρώνονται χρήματα για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Έως τώρα έχουν γίνει αρκετές επαφές μεταξύ στελεχών του Ε και της παρουσιάστριας και συζητήσεις, αποδεικνύοντας ότι είναι πιθανό η Ρούλα να επιστρέψει στην τηλεόραση και με καθημερινή εκπομπή, αλλά και με ένα show, αντίστοιχο του "Μπράβο". Άλλωστε, επιθυμία τόσο της ίδιας, όσο και των στελεχών του Ε που δίνουν βάρος στην ψυχαγωγία, είναι να βγει κάτι μόνο αν είναι να κάνει τους τηλεθεατές να πουν "μπράβο" κι όχι να κάνουν… ζάπινγκ!
 
Γρηγόρης Μελάς-newsit.gr