Ξέχασαν (!) το παιδί τους στην Κνωσσό

10.23

Οι διακοπές εξελίχτηκαν σε … περιπέτεια για μια μικρούλα Ελβετή που οι γονείς της την ξέχασαν στον … αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού !

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα όταν οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου εντόπισαν το μικρό κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του και τρομαγμένο αναζητώντας τους γονείς του !

Για το θέμα ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας καθώς οι φύλακες αφού γύρισαν ολόκληρο τον αρχαιολογικό χώρο δεν βρήκαν πουθενά του γονείς του παιδιου.

Το μυστήριο με την … εξαφάνιση των γονιών λυθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν οι ίδιοι επέστρεψαν στην Κνωσσό για να βρουν το κοριτσάκι !

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι είναι πολύτεκνοι – έχουν τεσσερα παιδιά – ένω έκαναν παρέα με μια άλλη οικογένεια με 5 παιδιά με αποτέλεσμα όταν μπήκαν στο λεωφορείο για να φύγουν τα … μπέρδεψαν στο μέτρημα με αποτέλεσμα να ξεχάσουν το κοριτσάκι !

Η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος για τη μικρή που όση ώρα αναζητούσαν τους γονείς της οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου την περιποιήθηκαν και με το πάραπάνω προσέχοντας τη και κερνώντας τη πορτοκαλάδα !

Πηγή: Cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com