Ξεκινά η νέα σειρά με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Αλέξη Γεωργούλη

16.20

«Ευτυχίας 22», είναι η νέα κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιουνίου στις 22.00 και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Ευτυχίας 22» είναι ο δρόμος που φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές της σειράς. Βασικά πρόσωπα δύο νέοι που για αλλού ξεκίνησαν αλλά αλλού η ζωή τους έχει οδηγήσει. Πρόκειται για τον Μιχάλη και τη Ζωή, τους οποίους υποδύονται ο Αλέξης Γεωργούλης και η Κατερίνα Παπουτσάκη αντίστοιχα.

Ο Μιχάλης(Αλέξης Γεωργούλης) αναζητούσε δουλειά στο Λονδίνο ως μηχανικός αλλά αναγκάζεται εσπευσμένα να αναλάβει το κατάστημα του πατέρα του. Ο πατέρας του, ο Θανάσης( Δημήτρης Mπικηρόπουλος) έχει ένα συνοικιακό mini market στην Αθήνα και σε ηλικία πια 65 ετών-και αφού έχει χάσει την γυναίκα του σε νεαρή ηλικία και μεγάλωσε μόνος τον μοναχογιό του- αποφασίζει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με την νεαρή ρωσίδα σύντροφό του.

Στο κατάστημα βρίσκεται η Ζωή(Κατερίνα Παπουτσάκη), μία νεαρή υπάλληλος που δουλεύει εκεί τον τελευταίο χρόνο. Η Ζωή, απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθηνών είναι ενθουσιασμένη με τη δουλειά της και πιστεύει πως τα mini market είναι η δουλειά του μέλλοντος. Με τη θετική της ματιά και την αισιοδοξία της προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη να δει πιο θετικά την παραμονή του εκεί.

Στο διπλανό μαγαζί βρίσκεται ο Θωμάς. Ο Θωμάς είναι εφευρέτης, του αρέσει να προσπαθεί να βρίσκει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και να κάνει τη ζωή των άλλων πιο εύκολη.
Στο διπλανό μαγαζί βρίσκεται η Δήμητρα. Έχει ασπαστεί την ανατολική φιλοσοφία. Κάνει γιόγκα, πιστεύει στο κάρμα, στο Γιν Γιανγκ και διατηρεί πάντοτε την ηρεμία της.
Στο μαγαζί συχνάζει ο Βασίλης. Ένας 19χρονος νεαρός που μοναδικός του σκοπός είναι να κυνηγάει τις γυναίκες και να ανακαλύπτει όλο και πιο εναλλακτικούς και μοντέρνους τρόπους για να το κάνει.

Οι πέντε τους θα αντιμετωπίσουν προβλήματα της καθημερινότητας με το δικό τους μοναδικό τρόπο ο καθένας και θα κάνουν τον Μιχάλη να αγαπήσει τη δουλειά του, αφού πρώτα θα τον κάνουν να αγαπήσει τους ίδιους.

Ποιοί είναι οι βασικοί Χαρακτήρες;

Μιχάλης
Ο γιος του Θανάση. Έχει σπουδάσει μηχανικός στο Πολυτεχνείο. Προσπάθησε να βρει δουλειά στην Ελλάδα όμως η κρίση δεν του επέτρεψε να βρει αυτό που ήθελε. Έτσι αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο όπου μετά από ένα μεταπτυχιακό προσπάθησε να αναζητήσει τη δουλειά των ονείρων του χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Οικονομικά τον συντηρούσε ο πατέρας του. Είναι μετρημένος και ισορροπημένος χαρακτήρας. Νιώθει μεγάλη απογοήτευση που επιστρέφει στην Ελλάδα και που πρέπει να δουλέψει στο mini market. Θεωρεί πως αυτό είναι κάτι πρόσκαιρο και πως σύντομα θα βρει τη δουλειά που του αξίζει.

Ζωή
Η Ζωή είναι η υπάλληλος του mini market. Δουλεύει στο μαγαζί τον τελευταίο χρόνο. Λατρεύει τα mini market και θεωρεί πως είναι η δουλειά του μέλλοντος. Πιστεύει πως ότι και να γίνει με την κρίση ο κόσμος πάντα θα χρειάζεται τα mini market. Είναι πολύ θετική και θεωρεί τον εαυτό της πολύ τυχερό που βρίσκεται εκεί. Έχει τελειώσει το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθηνών. Στόχος της μια μέρα να έχει αλυσίδα mini market με εκατοντάδες καταστήματα.

Θωμάς
Ο Θωμάς έχει το διπλανό μαγαζί. Είναι κοντά στα 40 και το επάγγελμα του είναι εφευρέτης. Συνεχώς ασχολείται και με μία νέα εφεύρεση και προσπαθεί να λύσει κάθε πρόβλημα των άλλων με μία κατασκευή. Συνήθως αποτυγχάνει και δεν έχει εφεύρει κάτι το ιδιαίτερο όμως συνεχίζει τις προσπάθειες με αμείωτο ζήλο.

Δήμητρα

Η Δήμητρα, είναι ιδιοκτήτρια μαγαζιού και θέλει να την φωνάζουν Κουντίγια όπως είναι το πνευματικό της όνομα. Έχει στούντιο γιόγκα και πνευματικής καθοδήγησης. Ζει μονίμως σε μία κατάσταση απόλυτου ζεν, είναι τρομερά ήρεμη και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ηρεμία της. Την βρίσκουμε να διαλογίζεται στα πιο περίεργα μέρη και προσέχει τις πράξεις της φοβούμενη το κάρμα και την επόμενη ζωή.

Βασίλης

Ο Βασίλης είναι 19 ετών. Μένει στην γειτονιά και συχνάζει στο mini market γιατί θεωρεί πως όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή θα περάσουν από εκεί. Ασχολείται συνεχώς με το να βρίσκει και να αναπτύσσει τις πιο σύγχρονες τεχνικές φλερτ που οι υπόλοιποι βρίσκουν ανορθόδοξες και δεν μπορούν να τις καταλάβουν. Τα social media και η σύγχρονη τεχνολογία αποτελούν βασικό κομμάτι της ζωής του. Είναι πολύ χαρούμενος για την έλευση του Μιχάλη γιατί πιστεύει πως το mini market θα εκσυγχρονιστεί και πως θα την …πέφτουνε μαζί.

zappit.gr