Ξεκίνησαν οι διακοπές του Πάσχα στον Πλατανιά

11.36

Τις διακοπές του Πάσχα απολαμβάνουν οι παίκτες του Πλατανιά καθώς την Μεγάλη Πέμπτη συναντήθηκαν για τελευταία φορά στο γήπεδο ενώ από  την Μεγάλη Παρασκευή και επίσημα ξεκουράζονται περιμένοντας φυσικά το τέλος των προπονήσεων καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί.

Η επιστροφή παικτών και τεχνικού επιτελείου έχει οριστεί για την Τετάρτη καθώς από εκεί και πέρα για 15 περίπου ημέρες θα ακολουθήσουν προπονήσεις και οικογενειακά διπλά ενώ ήδη έχουν γίνει και κάποιες δοκιμές παικτών όπως για παράδειγμα και στο φιλικό με το ΙΝΚΑ χωρίς όμως να έχει ξεχωρίσει κάποιος μέχρις στιγμής.

Ο Γιώργος Παράσχος πάντως θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει όλο αυτό το διάστημα και να οργανώσει το χτίσιμο της ομάδος για τη νέα σεζόν καθώς όπως είπε η ομάδα θα πρέπει να κάνει και το κάτι παραπάνω.

Τέλος, Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα ευχήθηκε ο Πλατανιάς μέσω ανάρτησης του στην επίσημη ιστοσελίδα του.

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης, το ΔΣ της ΠΑΕ, ο προπονητής Γιώργος Παράσχος, οι συνεργάτες του, οι παίκτες και όλοι όσοι εργάζονται στον σύλλογο, εύχονται ολόψυχα το Αναστάσιμο φως και η λαμπρότητα των Αγίων ημερών να φωτίσουν τις καρδιές όλων και να χαρίσουν υγεία και ευτυχία.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».