Ξεκλήρισε όλη την οικογένεια του θείου του ο Κιμ Γιονγκ Ουν

14.51

Σκότωσε ακόμα και μικρά παιδιά, όπως μεταδίδουν νοτιοκορεάτικα ΜΜΕ

Eκτός από τον θείο του, ο ισχυρός άνδρας της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να έβγαλε από τη… μέση με συνοπτικές διαδικασίες και τους συγγενείς του αδικοχαμένου Γιανγκ, όπως μεταδίδουν τα νοτιοκορεατικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Yonhap News Agency", ο ηγέτης της Βορείου Κορέας έδωσε εντολή να ξεκληριστεί όλη η οικογένεια του θείου Γιανγκ.

"Όλοι οι συγγενείς του θείου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των πρεσβευτών της χώρας στην Κούβα και τη Μαλαισία, έχουν επίσης εκτελεστεί μετά από εντολή του Κιμ Γιονγκ Ουν", αναφέρει το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο. Υπενθυμίζεται ότι ο αδικοχαμένος και παλαιότερα ο πολυαγαπημένος θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν, εκτελέστηκε τον περασμένο μήνα με την κατηγορία ότι προσπαθούσε να ανατρέψει το κομμουνιστικό καθεστώς με στρατιωτικό πραξικόπημα.

Τώρα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που επικαλείται και η ¨"Huffington Post", όλοι οι στενοί συγγενείς του Γιανγκ έχουν επίσης εκτελεστεί. Μάλιστα, η πηγή που επικαλείται το πρακτορείο υποστηρίζει πως, ανάμεσα στα θύματα των εκτελέσεων υπήρχαν και τα παιδιά της αδελφής του θείου Γιανγκ της οποίας όλη η οικογένεια ξεκληρίστηκε.

Ασαφές παραμένει το πότε ακριβώς σκοτώθηκαν αλλά πιστεύεται ότι συνέβη λίγο μετά τις 12 Δεκεμβρίου.

Την ίδια ώρα, τα ίχνη της συζύγου του θείου , της επονομαζόμενης ισχυρής θείας της Β. Κορέας , έχουν επίσης εξαφανιστεί τον τελευταίο μήνα με τα νοτιοκορεατικά ΜΜΕ να θεωρούν τη θεία "φυτό" ενώ αφήνουν και αιχμές ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να την έβγαλε και αυτήν από τη… μέση, με διακριτικό τρόπο. 
 

protothema.gr