Ξύπνα! Τέσσερα σημάδια για να καταλάβεις πως το στήθος της είναι ψεύτικο

20.30

Ξύπνα, δεν είναι αληθινά: Πέντε σημάδια για να καταλάβεις πως το στήθος της είναι ψεύτικο
Το περίμενες όλη την σαιζόν. Το φανταζόσουν, το σκεφτόσουν, το αναπολούσες. Το καλοκαίρι είναι εδώ με όλα τα ωραία του, τα καλά, του και τα περίεργά του.

Τι καλύτερο από το οφθαλμόλουτρο της παραλίας;  Οι αιθέριες υπάρξεις κυκλοφορούν φορώντας ελάχιστα και αφήνοντας πολλά λιγότερα για την φαντασία. Ειδικά εκεί στην παραλία, πόσες φορές έχεις γυρίσει δεξιά αριστερά το κεφάλι σου ακολουθώντας με το βλέμμα σου την πορεία μίας ωραίας γυναίκας. Ωστόσο καλό είναι να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και να μην λέμε πολλά. Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λέει ένα γνωμικό ενώ ένα τραγούδι έλεγε «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα». Και μόλις γίναμε συγκεκριμένοι. Στα μεγάλα. Όχι στα λόγια, αλλά στα στήθη.

Ναι αυτά που βλέπεις στην παραλία. Αυτά που βλέπεις να διαγράφονται μέσα από τα φορέματα και τα μπλουζάκια των γυναικών. Ανοιγοκλείνεις τα μάτια και σκέφτεσαι, είναι αληθινό αυτό που βλέπεις; Και το φιλοσοφικό ερώτημα γίνεται ακόμα πιο βαθύ, καθώς εσύ όντως τα βλέπεις, είναι όμως αληθινά; Τα στήθη…

Κι όμως θα μπορούσες να γνωρίζεις χωρίς να χρειαστεί να τα πιάσεις. Μην γίνεις και κάφρος. Αρκετά ξεστραβώθηκες να τα κοιτάς. Υπάρχουν τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά τα οποία ξεχωρίζουν το αληθινό στήθος από το ψεύτικο. Και στα παρουσιάζουμε.

Είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο: Σου αρέσει, αλλά δεν είναι αληθινό ούτε φυσιολογικό αυτό που βλέπεις. Τα γυναικεία στήθη λόγω βαρύτητας αλλά και λόγω… DNA, απέχουν μεταξύ τους. Αρκετά. Πολύ περισσότερο από αυτά που βλέπεις τώρα και σκέφτεσαι εάν περνάει τηλεκάρτα ανάμεσά τους. Ο τρόπος με τον οποίον οι πλαστικοί χειρουργοί «γεμίζουν» τα γυναικεία στήθη τα κάνει τόσο στητά που η μεταξύ τους απόσταση μειώνεται στο ελάχιστο…

Είναι πολύ ψηλά στον θώρακά της: Δεν γίνεται στον θώρακα λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων να βλέπεις να ξεπροβάλλει το στήθος. Μπορεί να σου αρέσει γιατί προσδίδει ένα… καμάρι, ωστόσο κύριέ μου είναι ψεύτικο, πώς να το κάνουμε.

Μοιάζουν με κομμένα πεπόνια: Ναι, εντάξει, οι παλαιότεροι όταν παρομοίαζαν το στήθος με πεπόνι, δεν μπορούσαν να φανταστούν πως όντως κάποια στιγμή το στήθος θα γινόταν έτσι… Τα στήθη τα οποία έχουν σιλικόνη μοιάζουν με κομμένα στην μέση πεπόνια τόσο στο μέγεθος όσο και στο σχήμα. Το αληθινό στήθος έχει σχήμα δακρύου, ξεκινάει δηλαδή από ένα σημείο και γεμίζει προς το τέλος του που είναι -λόγω βαρύτητας πιο χαμηλά-. Αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί στα εμφυτεύματα και για αυτόν τον λόγο, το στήθος γεμίζεται από πάνω μέχρι κάτω ισομερώς.

Μπορείς να εντοπίσεις σημάδια: Αυτό είναι μόνο για τους τυχερούς. Εάν φτάσεις τόσο κοντά, είμαστε σίγουροι πως ποσώς σε ενδιαφέρει εάν το στήθος είναι αληθινό ή ψεύτικο. Ωστόσο να σε προειδοποιήσουμε πως σε πολλές γυναίκες τα σημάδια της επέμβασης είναι εμφανή, όχι πολύ, αλλά είναι. Είναι δύο χαρακτηριστικές ουλές κάτω ακριβώς από το στήθος εκεί που εφάπτεται με τον θώρακα.

ΥΓ. Ξέρουμε πως δεν σε νοιάζει. Ξέρουμε πως δεν σε απασχολεί. Είναι όμως πραγματικότητα και πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον τι σου γίνεται για να μην βαδίζεις σαν τον Χόντορ χωρίς να έχεις γνώμη για τίποτα. Έτσι εάν η άλλη γυρίσει και σου πει, «δικά μου είναι αληθινά», να μην της πεις τίποτα για να μην την προσβάλλεις την κοπέλα, αλλά τουλάχιστον να χαμογελάσεις πονηρά. Ξέρεις εσύ. Α, και στην φωτογραφία βλέπεις την Κέιτ Άπτον, η οποία δεν έχει ανάγκη από χειρουργεία. Η φύση την ευλόγησε…