Έξωση για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας στο Ρέθυμνο

07.27

Σε περιπέτειες έχει μπει το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου που βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης για μίσθωση νέας στέγης, αφού έλαβε ενημέρωση έξωσης από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου, ο οποίος επιθυμεί να αξιοποιήσει το χώρο.

Η διεύθυνση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, όπως επεσήμανε στο GOODnet ο διευθυντής Αντώνης Λιοδάκης, γνώριζε τις προθέσεις του ιδιοκτήτη ενώ ξεκαθάρισε πως η έξωση αφορά την πρόθεση του να αξιοποιήσει το κτήριο και δεν έγινε εξαιτίας οφειλών, καθώς «ο ιδιοκτήτης πληρώνεται χωρίς καμία καθυστέρηση» υπογράμμισε.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το διάστημα σε εξέλιξη βρίσκεται μια νομική διαδικασία καθώς και διαδικαστικά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να ολοκληρωθούν προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα, εξήγησε ο κος Λιοδάκης.

Σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών αυτήν την ώρα γίνεται κανονικά και χωρίς προβλήματα, ωστόσο ο κος Λιοδάκης επεσήμανε πως αν προκύψει οτιδήποτε το επόμενο διάστημα, θα γίνει γνωστό επισήμως από την διοίκηση του κέντρου προς τους πολίτες που λαμβάνουν τις υπηρεσίες του.

πηγή : goodnet.gr