Λαμπερά και απαλά μαλλιά με τη δύναμη της μπύρας!

18.00

Κατέχει μια θέση στο ψυγείο μας χειμώνα- καλοκαίρι, ενώ ειδικά τις πιο ζεστές μέρες, ένα ποτήρι δροσερής μπύρας είναι σκέτη απόλαυση.

Εκτός, όμως από τον αντρικό πληθυσμό, που στην πλειοψηφία του υπερ-λατρεύει τη μπύρα, εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν επιπλέον λόγο να την αγαπάμε και να την εντάξουμε στην beauty ρουτίνα μας: Η μπύρα μπορεί να κάνει τα άτονα και θαμπά μαλλιά μας, λαμπερά και απαλά χαρίζοντάς τους παράλληλα όγκο!

Χάρη στα ευεργετικά συστατικά της: μαγιά, κριθάρι και λυκίσκο, τα οποία περιέχουν με τη σειρά τους βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες και ανόργανα συστατικά, η μπύρα ενισχύει τους θύλακες της τρίχας και τονώνει τα μαλλιά. Παράλληλα, λειτουργεί προστατευτικά, μη επιτρέποντας επιπλέον φθορά τους.

Πάμε να δούμε πώς μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε:

Μια εύκολη DΙΥ λύση είναι να φτιάξουμε το δικό μας μείγμα με μπύρα, το οποίο θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε κατά τη διάρκεια του μπάνιου μας.

Θα χρειαστούμε:

30 ml νερο
30 ml μπύρα
Λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο της προτίμησής μας

Σε ένα μικρό μπουκαλάκι αναμειγνύουμε πολύ καλά τα παραπάνω υλικά. Κατά τη διάρκεια του μπάνιου μετά το λούσιμο, ρίχνουμε το μείγμα μπύρας στα μαλλιά μας και κάνουμε ελαφρύ μασάζ από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών μας. Ξεπλένουμε με χλιαρό, όχι καυτό, νερό.

Μπορούμε να ακολουθούμε αυτή τη συνταγή 1 φορά την εβδομάδα για τέλεια και με όγκο μαλλιά!

 

queen.gr