Μαγειρική και μπαχαρικά: «Ο Δρόμος του …κάρυ»

09.15

Το κάρυ είναι μείγμα μπαχαρικών με πολλές παραλλαγές, όπου κάθε μείγμα κάρυ διαφέρει τόσο ως προς τα μπαχαρικά που έχει μέσα όσο και στην αναλογία τους, κάνοντας  έτσι το κάθε μείγμα κάρυ σχεδόν μοναδικό σε άρωμακαι γεύση.

Το Caravel spices and Teas στο κέντρο των Χανίων έκτος από το απλό μείγμα κάρυ που οι περισσότεροι γνωρίζετε, σας προσφέρει  ένα ακόμα κίτρινο κάρυ σε δύο εκδοχές: ένα γλυκό (ήπιο) Carry Mandras (mild) sweet με πλούσιο άρωμα και φρουτώδη γεύση που ταιριάζει σχεδόν με κάθε συνταγή που χρειάζεται κάρυ και ένα καυτερό Curry Mandras hot για εκείνο το «κάτι τι» που ζητάμε από ένα κάρυ χωρίς όμως και να καπελώνει τις υπόλοιπες γεύσεις της συνταγής μας.Για τους ποιο απαιτητικούς προτείνουμε μια δοκιμή από το ολοκαίνουριο μας κόκκινο κάρυ “Thailand street cooking” ένα δυνατό σε άρωμα και αψάδα έθνικμείγμα ή το κάρυ Καραϊβικής “Kingston town” με σέλινο, δάφνη, και τσίλι.

Όλα τα μείγματα κάρυ του Caravel Spices στα Χανιά είναι φρέσκα, μυρωδάτα, και έτοιμα να απογειώσουν γευστικά κάθε σας συνταγή.
Καλή σας απόλαυση.


Φανή Μαραγκάκη
Caravel spices and teas
Μυλωνογιάννη 4
Το Πρώτο μπαχαράδικο στην πόλη

Τηλέφωνο: 28213 02135
Find us on facebook: https://www.facebook.com/caravelspices

 

«Η ζωή είναι μικρή για να τρως το φαγητό σου ακόμα άνοστο»
(Αγνώστου μερακλή)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Ολόκληρες αυτοκρατορίες κτίστηκαν και αργότερα καταστράφηκαν για μερικές χούφτες πιπεριού…»

 Μαγειρική και μπαχαρικά: «Μάθετε πώς να διατηρείτε φρέσκα τα μπαχαρικά που μόλις αγοράσατε και πώς να τα χρησιμοποιείτε σωστά»