Μακαλιάς-Ψυχράμη: «Θέλαμε πολύ να ξαναβρεθούμε στην ίδια σκηνή»

16.38

Στη μουσικοθεατρική παράσταση «Σε θέλω δίπλα μου» η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς παίζουν ουσιαστικά για πρώτη φορά μαζί από τότε που γίνανε ζευγάρι.
«Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πάρα πολύ να παίξουμε μαζί, γιατί είναι κάτι που είχαμε κάνει πριν από τρία χρόνια σε μιούζικαλ όπου η Αντιγόνη υποδυόταν τη Μίμι και εγώ τον Μαρκ. Μάλιστα, το φθινόπωρο συζητούσαμε το ενδεχόμενο να συμμετέχουμε σε ένα έργο όπου εκείνη θα ήταν το μήλον της έριδος ανάμεσα σε εμένα και έναν άλλον άντρα, αλλά αυτή η παραγωγή δεν προχώρησε» τόνισε ο ηθοποιός.
Όταν ο Μίνως Θεοχάρης, με τον οποίο επίσης είχαμε συναντηθεί στο Rent, μίλησε για το Σε θέλω δίπλα μου, όπου υπογράφει το κείμενο και τη σκηνοθεσία, είπαμε αμέσως «ναι». Το έργο παρακολουθεί την πορεία δύο ζευγαριών: τη γνωριμία τους, την εξέλιξη της σχέσης τους και τον τρόπο με τον οποίο τη διαχειρίζονται. Η Αντιγόνη είναι ζευγάρι με τον Μίνω Θεοχάρη και εγώ με την Ελίζα Γεροντάκη» τόνισε ο ηθοποιός στο ΟΚ.

Αντιγόνη: «Θέλαμε πολύ να ξαναβρεθούμε στην ίδια σκηνή, γιατί θαυμάζω πολύ τον Δημήτρη ως ηθοποιό και τον θεωρώ πολύ ταλαντούχο. Μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους από τους οποίους μπορώ να αποκομίσω κάτι όταν τους παρακολουθώ να παίζουν. Έκτος αυτού ο Δημήτρης διαθέτει πολύ καλή φωνή και κίνηση και θα ήθελα πολύ να ξαναβρεθούμε και στο μέλλον σε κάτι πιο ροκ.»
-Δεν θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον να υποδύεστε και στη σκηνή αυτό που είστε στη ζωή;
Δημήτρης: «Σίγουρα είναι πιο εύκολο για δύο ανθρώπου; να μεταφέρουν στη σκηνή κάτι που συμβαίνει στη ζωή τους, γιατί αισθάνονται πιο οικεία και μπορούν να επικοινωνήσουν πιο γρήγορα. Από την άλλη, είναι πιο δύσκολο να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες και αυτό μπορεί να συμβεί όχι μόνο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, αλλά και σε ανθρώπους που έχουν φιλική σχέση, όπως συνέβη για παράδειγμα με τον Μίνω και εμάς που από εκεί που κάναμε κολλητή παρέα έπρεπε ξαφνικά να τον αντιμετωπίσουμε ως σκηνοθέτη. Ωστόσο, δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα να παίξουμε η Αντιγόνη και εγώ το ζευγάρι, γιατί η διανομή είχε γίνει ήδη από τον Μίνω όταν μας έκανε την πρόταση. Εξάλλου, όταν διαβάσαμε το έργο, δεν σκεφτήκαμε καν το ενδεχόμενο να αλλάξουμε ρόλους γιατί μας ταιριάζουν απίστευτα.»
Αντιγόνη: «Είναι γεγονός ότι έχουμε πολλά κοινά με τους χαρακτήρες που υποδυόμαστε. Ο Δημήτρης, όπως και ο ρόλος, είναι πολύ συνεσταλμένος, μαζεμένος και χρειάζεται χρόνο για να δείξει αυτό που αισθάνεται. Αντίστοιχα εγώ φοβάμαι να δεσμευτώ, δεν ανοίγομαι εύκολα και δεν θέλω να δένομαι με τους άλλους. Ακόμη και όταν το κάνω, χρειάζομαι τον χώρο και τον χρόνο μου. Επειδή μάλιστα έχω μεγαλώσει σε πολύτεκνη οικογένεια, μπορώ να απομονώνομαι ακόμη και όταν ο άλλος είναι δίπλα μου.»

gossip-tv.gr