«Μαμά, θα κάνω μπάντα» από τους BURGER PROJECT στο 6ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγ. Νικολάου

18.18

 
Με τη μουσική παράσταση «Μαμά θα κάνω μπάντα» από τους BURGER PROJECT  θα κλείσει αυλαία του 6ο Παιδικό Φεστιβάλ την Κυριακή 14 Ιουνίου στην πλαζ ΕΟΤ.

Πρόκειται για μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε… ηλικίας. Το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» προσπαθεί να μυήσει μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας μέσα από ένα διασκεδαστικό μουσικό ταξίδι. Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα φέρουν τους μικρούς μας φίλους κοντά στη μουσική και θα διεγείρουν τη φαντασία τους.

Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι ‘Burger Project’ «χτίζουν» στα γρήγορα ένα μικρό μαγικό μουσικό κόσμο, παίζουν με τα παιδιά, χορεύουν, ερμηνεύουν τραγούδια από την πρόσφατη ομώνυμη δισκογραφική τους δουλειά αλλά και καινούργια μουσικά κομμάτια. Τα διαδραστικά παιχνίδια δε θα λείψουν: Παιδιά και ενήλικες συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλοι μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τις διαθέσεις!
Ο ιός της μουσικής ευτυχώς (!) είναι μεταδοτικός και οι Burger Project, τον «κολλάνε» στους μικρούς θεατές.

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις.  Η οργανωτική επιτροπή του Παιδικού Φεστιβάλ αισθάνεται πολύ ΜΕΓΑΛΗ  χαρά που επιτέλους-μετά από διαπραγματεύσεις, αναβολές και ακυρώσεις ανωτέρας βίας- 3 χρόνων κατάφερε να εντάξει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ τη συναυλία των μπιφτεκιών!  Η χαρά μας ωστόσο πολλαπλασιάζεται για έναν ακόμη λόγο:  χάρη στη συνδιοργάνωση και οικονομική συμπαράσταση του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.  μικροί και μεγάλοι θα  μπορούν να απολαύσουν την πιο γνωστή μουσική παράσταση των τελευταίων χρόνων δωρεάν, αφού για μία ακόμη φορά, το  παιΔικό μας φεστιβάλ του οποίου Μεγάλος χορηγός είναι η CYTA, έχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!