Με δυνατό ρυθμό η συνέχεια στο N’JOY UNI-League!

16.19

Το N’JOY UNI-League συνεχίζεται χωρίς σταματημό και στην Αθήνα και τα τελευταία παιχνίδια είχαν αποτελέσματα…για όλα τα γούστα!

Ματς γεμάτο σασπένς ήταν αυτό ανάμεσα στους Χασογκόληδες και τους Epic ballz f.c, με το τελικό 2-2 να τους αφήνει όλους ευχαριστημένους. Οι Σακαφλιάδες πέτυχαν άνετη νίκη με 9-4 επί των Ανασφάλιστων, ενώ εντυπωσιακές επικρατήσεις είχαν οι ΑΠΕΠ (14-7 την Αναγέννηση), οι Φραπέιρος (12-5 τους the sailors) και οι Partuzan (13-6 την Ρεμάλ Μαδρίτης). Το minifootball δείχνει να βρίσκεται στην καρδιά του ενδιαφέροντος της mybet η οποία «βλέπει» Ελλάδα και στηρίζει το πιο υγιές κομμάτι του, δηλαδή το N’JOY UNI-League.

O αγώνας Ούνοι- League –Chill Out είχε συναρπαστική εξέλιξη με το τελικό σκορ 8-6, όπως επίσης και οι “μονομαχίες” Juve-Tsi –Belvederes και Aλκοολικός Αστέρας-ΠΑΠΕΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ, οι οποίες κρίθηκαν στο γκολ (4-3 και 6-5 αντίστοιχα). Τέλος, το Porto Kατσίκια πήρε σημαντικό “διπλό” με 4-3 απέναντι στην ομάδα Glac.

Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα των Αθηνών κι ας μην ξεχνάμε πως συντόμως, ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης το NJOY θα ξεδιψάσει ολόκληρο το κοινό της με άφθονο σοκολατούχο γάλα όπως κάνει κάθε χρόνο σε κάποια από τα πιο απολαυστικά (για τους παίχτες) στιγμιότυπα της σεζόν!

Οι Aνασφάλιστοι – Σακαφλιάδες 4-9

Xασογκόληες – Epic ballz f.c 2-2

Νothing Τoulouse – Γατοπαρδοι 2-7

Αγρίμια – Παλαιστίνη 9-3

Φραπέϊρος – Τhe sailors 12-5

Α..μαλιστα-Sparrows 5-2

Oι Nαυαγοί – Filothei United 3-6

Ούνοι – League – Chill out 8-6

Juve-Tsi  – Belvederes 4-3

KοντόπευκοΓεωπόρνοι 5-2

Ρεάλ Κλαρίν – Greek Lovers 1-6

Glac – Porto Kατσίκια 3-4

Αναγέννηση – ΑΠΕΠ 7-14

Aλκοολικός Αστέρας-ΠΑΠΕΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 6-5

Eπιστήμονες-Showtimers 10-5

Partuzan-Pεμάλ Mαδρίτης 13-6

Villaregoal –Eξι Mαγοι 9-5

Η ΑΝΕΚ LINES, η κορυφαία ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης στην Αθήνα κάθε χρόνο και φυσικά το ίδιο θα κάνει και φέτος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινό των φοιτητών. Το NJOY UNILeague αποτελεί υπερήφανο μέλος της EMF (European Minifootball Federation) εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο miniEURO, την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του minifootball.